Ana SayfaÜnlülerHande Ataizi Düşman Çatlatıyor!

İlgili Postlar

Hande Ataizi Düşman Çatlatıyor!

Temmuz ayında adı aşk iddialarına karışan Hande Ataizin’in yanındaki gizemli erkeğin erkek arkadaşı olduğunu öğrenmiştik. Sonunda aşkı bulan ünlü oyuncu erkek arkadaşıyla arasında 20 yaş olması nedeniyle eleştirilerin de tam ortasında kalmıştı. Dün verdiği bir röportajda ilişki hakkında da yorumlar yapan ünlü oyuncu yanıtlarıyla Hande Ataizi düşman çatlatıyor dedirtti.

İlişkisini Saklama Gereği Duymuyor!

Bugüne kadar evliliği dışında özel hayatıyla pek gündeme gelmeyen Hande Ataizi, Benjamin Harvey ile evliliğini geçtiğimiz sene sonlandırmıştı. İletişim kuramadıkları için ayrıldıklarını dile getiren Ataizi, kendisine sahip çıkacak birini aradığını da dile getirmişti. Ünlü oyuncu bu defa aradığı aşkı bulmuş olacak ki ilişkisini gözlerden uzak yaşama gereği de duymuyor. Bir süredir birlikte olan çift ilk kez  Temmuz ayında birlikte görüntülenmişlerdi.

Hande Ataizi, Samimi İtirafda Bulundu!

Evlilik Olabilir Mi?

Benjamin Harvey ile 6 sene boyunca evli kalan Hande Ataizi, boşanmasının ardından evliliği düşünmediğini dile getirmişti. Ancak bu durum tabi ki de aşk kapıyı çalmadan önceydi… Dinç Aydoğdu ile mutlu bir birlikteliğe yelken açan ünlü oyuncu, yeniden evlenme fikrine soğuk bakmadığını söyledi. Hande Ataizi’den gelen bu çarpıcı açıklama Dinç Aydoğdu’yla ilişkilerinde ciddi kararlar evresinde olabilecekleri düşüncesini akıllara gelmesine neden oldu

Hande Ataizi Düşman Çatlatıyor!

Geçtiğimiz gün verdiği röportajda ilişkisi hakkında ilk kez konuşan Hande Ataizi samimi açıklamalarda bulundu. İlişkisinde her şeyin yolunda olduğunu ve çok mutlu olduğunu dile getiren ünlü oyuncu ““Yaş farkı çok da önemli değil. 20 yaş var aramızda evet. Ben 20 yaz, 20 kış daha fazla görmüşüm. Böyle denk geldi.” sözleriyle aralarındaki yaş farkının sorun olmadığını vurgulayarak kendisi için önemli olanın düşünce yapısı olduğunu dile getirdi. “Açıkçası fıstık gibiyiz.” cümlesiyle yan yana ne kadar güzel ve mutlu olduklarının altını çizen Ataizi, yaş farkı eleştirilerine de bu şekilde yanıt vermiş oldu.

Hande Ataizi Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler