Ana SayfaÜnlülerZeynep Bastık Konser Fiyatlarını 15 Katına Çıkardı!

İlgili Postlar

Zeynep Bastık Konser Fiyatlarını 15 Katına Çıkardı!

Son zamanların bir anda yükseliş yapan sanatçısı olan Zeynep Bastık kendş adına olan Youtube kanalında kendi evinin terasında arkadaşlarını konuk ettiği ve şarkılar söylediği videolarını yükledikçe izleyenler tarafından oldukça beğenildi. Fakat bu popülerlik fazlalaşınca Zeynep Bastık konser fiyatlarını 15 katına çıkardı!

Yükselen Şöhret…

zeynep bastık

Zeynep Bastık kült şarkıları tekrar coverlayıp paylaşım yaptıkça daha da çok kitleye seslendi. Konuk olarak aldığı ünlü sanatçılarla birlikte şarkı söylemesi, bunlardan bazılarının popülerliğin fazla olması Zeynep Bastık için de karlı oldu. Kısa sürede kanalının abone sayısı milyonlara ulaştı ve dinleme sayıları küçümsenmeyecek derecede arttı. Son zamanlarda ise Emine Bulut vakasında Emine Bulut ve kızı için konser yapan ve arkadaşlarını da bu konsere davet eden ve bu konserden kazanılan paranın da tamamen küçük kızın eğitim masraflarına ayrılacağı da fazlasıyla büyük övgü toplamıştı. Fakat çıkan bazı haberlerde Zeynep Bastık’ın bu kadar tanındıktan sonra konser fiyatını 15 katına çıkardığı duyulunca büyük bir etki ve tepki yarattı.

Zeynep Bastık’ın Durdurulamaz Yükselişi!

 

Zeynep Bastık Konser Fiyatlarını 15 Katına Çıkardı!

1991 doğumlu ve 28 yaşında olan Zeynep Bastık konser fiyatını değiştirince olanlar oldu. Şöhreti yükselince yada yükseldiği düşünülünce konser fiyatı 10 bin tl olan kaşe fiyatını 15 katna çıkartarak 150 bin tl ye yükseltti. Önümüzde ki günlerde Harbiyede konser yapacak olan Zeynep Bastık’ın konser fiyatını öğrenenler ise şoka uğradı. Eski fiyatına göre 15 kat fazlasına çıkaran Zeynep Bastık’ın bilet fiyatlarıda doğru orantıda artmış durumda.

Zeynep Bastık Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler