Ana SayfaÜnlülerSevda Demirel; Ona Tokat Atasım Var!

İlgili Postlar

Sevda Demirel; Ona Tokat Atasım Var!

Yıllar yıllar öncesinde bir televizyon programında Hande Ataizine attığı tokatla konuşulan Sevda Demirel bu sefer tokadının yönünü Reynmen’e çevirmiş gibi duruyor . Son zamanlarda adı fazlasıyla anılan Reynmen’in en son olan muhabire şiddet uyguladığı görüntülerin ardından Sevda Demirel; ” Onna tokat atasım var” dedi!

Sevdanın Tokadı!

sevda demirel

Sevda Demirel Kimdir?

Attığı tokatla hafızalardan silinmeyen Sevda Demirel yakın zamanda sevdanın tokadı adından bir şarkı çıkarmıştı. Kısa sürede fazlaca dinlenen bu şarkı bazı kullanıcılar tarafıdan Hande Ataizi’ne mi yapıldı bu şarkı diye sorular yöneltmişti bu açıklamaları yanıtsız bırakan Sevda Demirel tokadının önünü Reynmene çevirmiş gibi duruyor. Geçtiğimiz günlerde bir basın mensubuna saldıran ve şiddet gösteren Reynmene tepki gösterdi.

Sevdanın Tokadı!

Sevda Demirel; Ona Tokat Atasım Var!

reynmen sevda demirel

Reynmen Kimdir?

20 yıl önce Hande Ataizi’ne  attığı tokatla konuşulan Sevda Demirel bu kez de Reynmen’i sevgilisi ile görüntülemeye çalışan bir basın mensubuna şiddet uyguladığı için şu sıralar  Reynmen’e karşı ” ona tokat atasım var ” sözleriyle açıklamada bulundu. Böyle birşey yaptığı için basın mensuplarına karşı saygısızlık ve yanlış bir haraket olduğunu dile getirdi. Olay şöyle yaşanmıştı; bir televizyon kanalının çalışanlarından olan muhabir Reynmene karşı ” nasılsınız? magazin basınına çok fazla konuşmuyorsunuz açıklama yapmıyorsunuz sorusuna karşılık olarak sinirlenen muhabirlerin elindeki telefonlara indirin o telefonları diyerek saldıran, kız arkadaşı ile birlikte olan Reynmen’i görüntülemeye çalışan diğer basın mensuplarının elinden telefonları alıp görüntüleri silmeye çalışan en son bir muhabire tokat atarak tepki verince orada ki muhabirler mekandan ayrılıp karakola şikayetçi olmaya gitmişti.

Reynmen Muhabire Saldırdı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler