Ana SayfaÜnlülerZeynep Bastık'ın Durdurulamaz Yükselişi!

İlgili Postlar

Zeynep Bastık’ın Durdurulamaz Yükselişi!

Zeynep Bastık’ın son zamanalarda durdurulamayan başarısı ve yükselişi herkesin dikkatini çekiyor. Tekrar canlandırdığı coverlar yaptığı yeni parçalar ve kendi evinin terasında oluşturduğu akustik konser konsepti herkesin ilgisini çekmeye başladı.

zeynep bastık

Zeynep Bastık Kimdir?

Şöhreti Lüzumsuz Savaş Şarkısıyla Başladı

eynep Bastık’ın şuan bu kadar tanınabilir ve başarılı olmasında Murat Dalkılıç’ın etkisinin çok fazla olduğu olağan bir gerçek.  2013 yılında Murat Dalkılıç ile birlikte çıkardığı düet parçası olan Lüzumsuz Savaş şarkısı çok büyük bir sükse yaratmış ve Zeynep Bastık’ın ismini duyurma, duyurabilme çabası gerçekleşmişti. Son zamanlarda Ezhel’in şarkılarına gerçekleştirdiği coverlar çok fazla dinleme sayısı almıştı. Aynı zamanda Zeynep Bastık birkaç dizide yardımcı rol görevlerinde de bulunmuştu.

zeynep bastık

Murat Dalkılıç’ın yanında vokalist olarak başlayan bu süreç tek başına büyük işler çıkartmaya devam ederek yön buldu.

Murat Dalkılıç kimdir?

İlk Albümünden Fırça Şarkısı Büyük İlgi Gördü

2014 yılında kariyerinde ki ilk albümü olan ve ‘ Fırça’ şarkısı ile çıkış yaparak olabildiğince güzel etki yarattı ve ilerleyen zamanda aslında ne kadar başaralı olabileceğinin mesajını o zaman vermişti.

Bunun dışında kariyerine farklı mekanlarda sahne alarak daha önceden olan şarkıları kendi tarzıyla ve rengiyle tekrar canlandırarak kendine bir kitle oluşturmuştur. Şimdilerde ise kendi evinin terasında orkestra arkadaşları ve kendi yakın arkadaşlarıyla beraber her hafta yanına aldığı ünlü konuklarla bizlere youtube kanalından müzik ziyafeti vermekte.

Bırakman Doğru mu?

Bu şarkı belkide bir çok kitlenin beklediği birçok insanın hiç sıkılmadan dinleyebileceği Anıl Piyancı ile ortak çalıştıkları düetti. Geçtiğimiz haftalarda paylaşılan şarkı bir çok müzik kanallarında günlerce bir numarada kaldı. Hem Anıl Piyancı’nın uzun bi süre sonra müzik piyasasına geri dönmesi hem de Zeynep Bastık’ın o muhteşem sesiyle birbirlerine eşlik etmesi bir çok kişinin beklediği iyi bir çalışmaydı. Klip olarak bir çok güzellik barındıran projede yönetmenliği Melih Kun devraldı.

zeynepbastik

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler