Ana SayfaDedikodu“Hemen Döneriz” Sinema Filminin Çekimleri Başladı!

İlgili Postlar

“Hemen Döneriz” Sinema Filminin Çekimleri Başladı!

Oyuncu Gökhan Mumcu’nun Yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Haydar Işık’ın, görüntü yönetmenliğini Ömer Yılmaz’ın yaptığı, senaryosunu Aytuğ Topaloğlu ve Salim İnan’ın yazdığı, “Hemen Döneriz” sinema filminin çekimlerine başlandı.

Hemen Döneriz Oyuncu Kadrosu

Filmin başrollerinde Kadir Polatçı, Murat Genç, Burak Satıbol ve Çorumlu Amir’in rol aldığı filmde ayrıca; Buse İskenderoğlu, Gökhan Mumcu, Ayhan Taş, Ayberk Yılmaz, Açelya Elmas, Esin Civangil, Kıvanç Baran Arslan, Halil İbrahim Ceyhan, Fulya Şirin, Enver Akbaş, Hüseyin Elmalıpınar, Umur Yiğit Vanlı, Seda Alpat, Ahmet Dursun, Enver Öztürk, Muzaffer Saygın Üngör,  İbrahim Aratman ve Yavuz Ketenci rol almaktadır.
.
“Hemen Döneriz” Sinema Filminin Çekimleri Başladı!
.
Keşan, Enez, İstanbul ve Barcelona’da gerçekleşecek çekimleriyle dikkatleri çeken filmin 2 Milyon lira bütçe ile bitirilmesi planlanıyor.
Filmin vizyon tarihi 29 Kasım 2019 olarak öngörülmektedir.

Filmin Hikayesi

Kortizol (stres) hormonu salgılanmasını engellediğine inanılan bir bitki peşinde yola çıkan 4 gencin kaderi o gün değişir. Gün boyunca ayağına gittikleri adamın silah ve uyuşturucu şebekelerini farkında olmadan yerle bir ederler. Mafya babası Reco tarafından rehin alınan gençlerin şansı,  yolda çarparak arabaya aldıkları imam Mümin’in cebinden çıkan loto bileti ile değişecektir. Biletin asıl sahibi Yaşar dayının mekana gelmesiyle olaylar karışır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler