Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 3. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Timsah'ın Sonu Yamaç'ın Elinden...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 3. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Timsah’ın Sonu Yamaç’ın Elinden Oluyor!

Çukur dizisi 3. sezon 2. son bölümüyle izleyenleriyle buluştu. Dizinin son bölümünde: Efsun’un babaannesinin yaraladığı Yamaç’ı, Efsun tedavi eder. Yamaç, rüyasındaki kızla karşılaşır. Cumali’nin hapisten kaçma teşebbüsü başarılı olur. Vartolu ise babasının intikamını almak için başka ceza evine gider. Akın ise mahalleyi ele geçirip uyuşturucu ticareti yapmaya devam edip, amcalarına tuzak kurmaya devam ediyor. Yamaç, Azer’le hesaplaşıyor. Dizinin yeni fragmanında, Timsah’ın sonu ise Yamaç’ın elinden oluyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Timsah’ın Sonu Yamaç’ın Elinden Oluyor!

Çukur 3. sezon 3. bölüm ilk sahne yayınlandı. Yayınlanan tanıtımında; Azer’le hesaplaşmasını tamamlayan Yamaç, Timsahı bulmayı başarır. Müzik eşliğinde dans eden Timsah, karşısında Yamaç’ı görünce şaşırır. Yamaç, silahını Timsah’ın üzerine ateşleyip vurduktan sonra babasının tesbihini koklayıp yere atar.

İşte Çukur 3. sezon 3. bölüm ilk sahne….

ÇUKUR 3. SEZON 2. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yamaç, Baykal’ın annesinin evine girer. Ama Baykal’ın annesi onu yaralar. Yamaç, gözünü açtığında Efsun’u görür. Efsun onu içeri götürüp kendi elleriyle yarasını diker ve başında oturup masal anlatır. Vartolu ise İdris babanın katiliyim diye hapishanede itibar toplayan yalancıyı bulmak için Cumali’yi yangın çıkardı diye ispiyonlayıp o ceza evine nakil olur. Cumali. ceza evinden kaçmak için yanma süsü verip doktor kıyafetleriyle kaçmayı başarır.

Yamaç, rüyasında gördüğü kadınla karşılaşır. Ancak aynı rüyayı gören kadın onu oradan kovar. Azer, kız kardeşinin düğünü için memleketine gider. Yamaç, düğün günü oraya gidip, Azer’in kız kardeşi ve damadı rehin alıp üzerilerine bomba yerleştirir. Azer geldiğinde ise ikisi arasında bir seçim yapmasını ister. Azer, seçimini damattan yana kullanıp kız kardeşinin ölmesine razı olmaz. Damat vurulunca, Azer’in kız kardeşi silahı göğsüne dayayıp kendisini öldürür.

Bu arada Akın, mahalledeki kadınlara biblo yaptırıp içine uyuşturucu yerleştirip satar. Bunu Karaca fark eder. Akın’ın annesi kızların konuşmaları duyup oğlunu ispiyonlayacaklarını söyler. Akın, malların yerini değiştirir ve kızların dışarı çıkmalarına izin vermez. Mahallede olan düğünde kızlar bir araya gelip Akın’ın mallarının içini boncukla doldururlar. Akın, malları teslim eder ancak mallar yerine boncuk çıkmıştır. Adamlar Akın’ın önüne geçip verdiği malların yerine çıkan boncukları gösterirler.

Çukur 3. Sezon 2. Bölüm 2. Fragman Geldi! Yamaç’ın Azer’e Sunduğu Teklif Ne?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler