Ana SayfaDizilerCanevim 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Taylan'la Ceylan Evleniyor Mu?

İlgili Postlar

Canevim 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Taylan’la Ceylan Evleniyor Mu?

Atv ekranlarının sevilen dizilerinden Canevim 16. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin 16. son bölümünde; Taylan, Ceylan’ı öptükten sonra ikili iyice yakınlaşır. Hatta Taylan, tüm anılarını ona anlatır ve onun  gözünün önünde tüm anılarını yakar. Artık bundan sonra Taylan’la Ceylan olacağını ona inandırıp ona evlenme teklif eder. Taylan’la Ceylan evleniyor mu?

Pazartesi Dizileri 2019

Taylan’la Ceylan Evleniyor Mu?

Canevim 17. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Melis, Ömer’e Taylan’ın Ceylan’a evlenme teklif ettiğini söylüyor. Taylan, evlenme teklifini Ceylan’nın kabul ettiğini annesine söylediğinde ise Feryal’den büyük tepki alıyor. Ceylan’ın dizleri üzerine çöküp evlenme teklifi eden Taylan, Ceylan’dan evet yanıtını alıyor.

İşte Canevim 17. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1176246050316869636

CANEVİM 16. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ömer, şirketin ortağı olarak karşılarına çıktığında, Ceylan’a, yarın öbür gün kapının önüne konulacak bir hizmetçi olduğunu söyleyip aşağılar. Taylan, araya girip Ceylan’a evlenme teklif eder. Şirketin önünde Ömer’in çıkmasını bekleyen Ceylan, Ömer’e ya bu oyunu bırakmasını yada kendisini vurduğu için polise şikayet edeceğini söyler. Daha fazla gözünde aşağılanmaması söyleyen Ömer, onu dinlemeden çeker gider.

Feryal’ın kendisi hakkında attığı iftiraları öğrenen Ceylan, ondan hesap sorar. Görgüsüz diyen Feryal, Ceylan’la parfüm denemesi yapar ve onu evinde istemediğini söyleyip onunla Taylan’ın olamayacağını söyler. Hatta oğlunu bırakması için ona para teklif eder. Taylan, Ceylan’ı bir uçurumun kenarına götürüp. Ya kendisini uçurumdan atacağını yada kendisine vereceği cevapla hayatına devam edeceğini söyler. Taylan, kendisini boşluğa bırakır.

Ceylan arkasından Taylan, diye koşup feryat ederken Taylan gözlerini açar ve evlenme teklifinin karşılığı evet mi diye sorar. Ceylan’da evleneceğini söyler. Taylan’la Ceylan eve gider. Taylan artık evin çalışanı olarak görmek istemediğini söyleyip, Ceylan’ı yanına alıp bahçeye çıkar ve Aytül’den kahve ister. Aytül, Ceylan’a hizmet edeceği için bozulur.Öte yandan Elvan’a tecavüz eden eski nişanlısı ondan çocuğu olduğunu duyup gelir. Elvan, onu karşısında görünce defolup gitmesini söyler. Oda gitmeyeceğini bir çocukları olduğnuu bildiğini söyler. O sırada polisler gelir ama Elvan, Koray gibi biriyle uğraşmak istemez.

Canevim 16. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ömer Ceylan’a Ağır Konuşunca Tokadı Yiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler