Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı ve Guido Senia Ayrıldı Mı?

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı ve Guido Senia Ayrıldı Mı?

Anlaşılan son baharla birlikte sadece kış değil gözyaşı sezonu da açılmış olacak ki, ünlü çiftlerden ayrılık haberleri ardı ardına gelmeye başladı. Geçtiğimiz dakikalarda bir son haberi ünlü fenomen Şeyma Subaşı’dan geldi. Uzun bir süredir aşk yaşayan DJ Guido Senia’yla ayrıldıkları iddia ediliyor. Peki gerçekten Şeyma Subaşı ve Guido Senia ayrıldı mı?

Şeyma Subaşı İkinci Baharındaydı…

Acun Ilıcalı ile boşandıktan bir süre sonra DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla çok mutlu bir imaj çiziyordu. Sıklıkla yurt dışına gidip gelen ünlü fenomen Guido Senia ile ilişkisi başladıktan sonra tatil rotası için genellikle İbiza ve İtalya’yı seçer olmuştu. Hatta ikilinin ilişkisinin ciddi olduğu yönünde de söylentiler dolaşmaya başlamıştı.

Şeyma Subaşı, Tepkiler Üzerine Fotoğrafı Hemen Sildi!

Şeyma Subaşı Hamile Mi?

Neredeyse 1 senedir Guido Senia ile birlikte olan Şeyma Subaşı hamile olduğu iddialarıyla gündeme gelmişti. Guido Senia’yla katıldığı bir davette sarı paletli bir elbise giyen Subaşı’nın göbeği gözlerden kaçmamış ve bu haberlerin ardından Subaşı sosyal medya hesaplarını gizlemişti. Hamilelik hakkında herhangi bir açıklamada bulunmayan Şeyma Subaşı bu olayı sessiz kalarak unutturmaya çalışsa da amacında pek başarılı olamadı ve sosyal medya hesabının kapalı olması iddiaları iyice güçlendirdi.

Şeyma Subaşı ve Guido Senia Ayrıldı Mı?

Yaşadığı büyük aşkın mutluluk karelerini paylaşmaktan çekinmeyen Subaşı’nın sosyal medya hesabını gizlemesine neden olan unsurlardan birinin Guido Senia ile rahatça paylaşım yapabilmek için olduğu da iddia edilmişti. İlişkisinin ciddiyet kazandığı iddia edilen Şeyma Subaşı, Guido Senia için İtalyanca dersleri almaya başlaması ikiliden yakın zamanda bir evlilik haberi geleceğini düşündürmüştü ki durum tam tersi oldu. Yaşadıkları bir tartışma sonucu ayrıldıkları iddia edilen çift henüz sosyal medya profillerinden fotoğraflarını kaldırmasalar da birbirlerini takip etmeyi bıraktılar.

Şeyma Subaşı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler