Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aylin'e Nejat'ın Tepkisi Sert...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aylin’e Nejat’ın Tepkisi Sert Oluyor!

Star Tv’nin sevilen dizilerinden Benim Tatlı Yalanım 15. yeni bölümüyle 26 Eylül Perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, beş yıl aradan sonra Nejat’la Aylin karşı karşıya gelir. Kayra’yı bulup Nejat’a teslim eden Aylin, kızını görmek istediğini söylüyor, Nejat’ın Aylin’e tepkisi sert oluyor ve bir daha karşılarına çıkmamalarını istiyor.

Perşembe Dizileri 2019

Aylin’e Nejat’ın Tepkisi Sert Oluyor!

Benim Tatlı Yalanım 15. bölüm 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Aylin, Kayra’nın annesi olduğunu onu görmek istediğini söylediğinde, Nejat, onun zalim, bencil olduğunu ve bir daha karşılarına çıkmamalarını söylüyor. Aylin, Suna’yla konuşmak istiyor. Şevket Pervin’den af diliyor. Hayri’yle Suna’nın konuşmalarını duyan Kayra’nın yine kafası karışıyor. Duyduklarına göre babası Suna’ya aşık olmuş olabilir. Bu Suna kim merak etmeye başlıyor.

İşte Benim Tatlı Yalanım 15. bölüm 2. fragmanı…

BENİM TATLI YALANIM 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Pervin olanları duyar ve kızının evden ağlayarak çıktığını görür. Yıllar önce de kendisini dinlemeden yargılayan Şevket’le konuşmak için buluşan Pervin, Suna’yı bir kere dinlemesi için ikna etmeye çalışır. Kayra, hala annesiyle babasının boşanacaklarını zanneder ve okuldan arkadaşıyla birlikte onların boşanmalarını engellemek için bir plan yapar.

Nejat, Kayra’ya yanlış anladığını annesiyle boşanmayacağını söyler ama Kayra onlara inanmaz. Suna, babasına Kayra’da kendi çocukluğunu gördüğünü onun için bu yalanı söylediğini anlatır. Ama Şevket, kızına çok ağır konuşur. Evi terk eden Suna’nın yardımına Nejat, koşar ve onu eve götürür.

Nejat, Şevket beyin çocuklarına söylediği yalanı öğrenir. Pervin’i bulup konuşur. Pervin, ortaya çıkamayacağını, çok hasta olduğunu ve hastalığının son evresinde olduğunu, eğer çocuklarına yaşadığını söylerse onlara aynı acıyı tekrar yaşatmak istemediğini söyler.

Nejat, Şevket’in çocuklarından yıllarca sakladığı sırrını yüzüne vurur. Nejat ve Suna’nın kardeşleriyle birlikte, Suna’yı tekrar hayata döndürmek için muhallebici dükkanını hayata geçirmeye başlarlar. Bu arada Kayra eve bir not bırakıp gider. Suna, mektubu Nejat’a gösterir. Kendisini kaybolmuş gibi gösterip ailesini merak ettirmek isterken gerçekten kaybolur. Aylin, takip ettiği Kayra’nın kaybolduğunu anlayıp arabasına bindirip götürür.

 Benim Tatlı Yalanım 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Nejat Yıllar Sonra Aylin’le Karşılaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler