Ana SayfaDizilerYasak Elma 51. Bölüm Fragmanı Yayında! Doğum Yapan Yıldız Ender'den Yardım İstiyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 51. Bölüm Fragmanı Yayında! Doğum Yapan Yıldız Ender’den Yardım İstiyor!

Fox Tv ekranlarının entrikası bol dizisi Yasak Elma merakla beklenen 51. yeni bölümüyle 30 Eylül pazartesi günü izleyicisiyle buluşacak. Dizinin son bölümünde; Şahika, tamamen Halit’i ve evdekileri etkisi altına almayı başarıyor. Erim bile annesine değil Şahika’ya inanmış durumda ve annesinin geri döndüğüne sevinemiyor. Ender, oğlunun Şahika tarafından zehirli ilaçlar içirildiğini biliyor ancak ispat edemiyor. Yasak Elma’nın yeni fragmanında; Doğum yapan Yıldız, Şahika’dan korktuğu için Ender’den yardım istiyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Doğum Yapan Yıldız Ender’den Yardım İstiyor!

Yasak Elma 51. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ender, Erim’i görebilmek için feryat ediyor. Yiğit’le Ender’in ilk kez ana oğul sarılması için izleyenleri çok duygulandıracak. Yıldız, doğum yaparak çocuğunu kucağına alıyor. Çocuğuna Şahika’nın bir şey yapmasından korkan Yıldız, Ender’den yardım istiyor. Şahika ise, Halit’e bebeğin babasının o olması için Ender’le Yıldız’ın iş birliği yaptığını söylüyor. Halit ise her zamanki gibi yine Şahika’ya inanıyor.

İşte Yasak Elma 51. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 50. BÖLÜM ÖZETİ!

Erim, annesini Şahika’nın dolduruşuyla istemez. Ender’in Şahika’yı kıskandığı için bu planı düşünürler. Yıldız, Şahika’nın zehirlediğini düşündüğü Erim’in yanına gidip onunla konuşur. Ender’le bir plan yapıp gizlice Erim’in kanını aldırıp tahlil yaptırmak ister.

Emir, diğerlerini oyalarken Erim’in kanı alınır ama Halit’in odaya girmesiyle Yıldız suçlu durumuna düşer. Şahika, Erim’den alınan kanı kendi tanıdığı laboratuvara gönderip tahlil yapılmasını, Yıldız’ın Erim’i zehirlediğini söyler. Halit, Yıldız’ı evden kovar. Yıldız, valizini alıp giderken, evin önünde ona bir araba çarpınca tekrar konağa döner.

Şahika, Halit’e Erim’in annesini affetmesi için gelip başından geçenleri anlatmasını ister. Aile toplanır ve Ender başından geçenleri anlatır. Ama kimse ona inanmaz. Ertesi gün Ender, kendisini, boğazdan kurtaran ve aylarca bakan kişiyi getirip olanları ispat etmek ister.

Kaya, Ender’in ortaya çıkmasıyla, Caner’in her şeyi bildiğini ve kendisinde sakladığı için Caner’i affetmez. Ender, adamı arayıp her şeyi anlatması için eve çağırır. Aile tekrar toplanır ama adam ne kazası deyip Ender’in anlattıklarını yalanlar. Her şeyi kılıfına uyduran Şahika, Ender’i kurtaran adamına da satın almıştır.

Yasak Elma 51. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Şahika’yla Ender Bile Başa Çıkamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler