Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 15. bölüm 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Cem Reyhan'ı Engin'den...

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 15. bölüm 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Cem Reyhan’ı Engin’den Kıskanıyor!

90’lı yıllarla şimdiki yaşadığımız zaman arasında köprü olan Bir Aile Hikayesi dizisi, merakla beklenen 15. yeni bölümüyle 28 Eylül cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nil’in nişanlısı Berk’i onun doğum gününe davet eder. Berk, yıllar geçmesine rağmen unutamadığı Nil’in doğum gününe gidip gitmemekte zorlanır. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Reyhan’ın koroda birlikte şarkı söylediği Engin’in daha önceden ona arkadaşlık teklifi ettiğini öğrenir. Cem Reyhan’ı Engin’den kıskanıyor ve koroya bir daha gitmesini istemiyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Cem Reyhan’ı Engin’den Kıskanıyor!

Bir Aile Hikayesi 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Reyhan koroda okul arkadaşıyla birlikte şarkı söylüyor. Cem’in ise Engin’i gözü tutmuyor. Reyhan, Engin’le Cem’i tanıştırıyor. Engin, Reyhan’la lisede de birlikte şarkı söylediklerini söyleyince Cem kıskanmaya başlıyor. Reyhan, Engin’in kendisine lisede arkadaşlık teklif ettiğini ama kabul etmediğini Cem’e söylüyor. Ama Cem, bir daha o adamın olduğu yere Reyhan’ın gitmesini istemiyor. Reyhan ise şarkı söylemek istediğini söylüyor.

İşte Bir Aile Hikayesi 15. bölüm 2. fragmanı…

BİR AİLE HİKAYESİ 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceylan, Erdem’le Beste’yi ayırmak için Beste’nin kampa gittiği gün, intihar ettiğini söyleyip Erdem’den yardım ister. Erdem, Ceylan’ın midesini yıkattırıp yanında kalmak zorunda kalır. O sırada arayan Beste, Erdem’in Ceylan’ın yanında olduğunu öğrenince ikilinin arası yine bozulur. Kampta tanıştığı birisi Beste’ye yeni eskiyi unutup yeni bir aşka başlamasını tavsiye edip, kendisiyle düşünürse onu bekleyeceğini söyler.

Berk, Nil’i aklından çıkaramaz. Behiye hanım, çekap yaptırmasını böylelikle Nil’lle yakınlaşabileceğini tavsiye eder. Berk, hastanede Nil’le konuşurken Nil’in nişanlısı Ufuk yanlarına gelir. Nil de Berk’i liseden arkadaşı olarak tanıştırır. Ufuk, Berk’e yakın davranır birlikte kokoreç yemeye gidip dertleşirler. Nil, bir kere daha Berk’le buluşur. O da onu unutamamıştır ama Berk’e itiraf edemez. Geleneksel aşure günü aile bir araya gelir.

Yürüyüşler yapılır, iyi ki oyunu oynanır. Berk, Nedim’in orada olmasından önce rahatsız olur ancak, Şakir’in konuşmasıyla Nedim beyi kabullenir. Behiye, Müjde’nin hamile olmadığını Şakir’i üzmeyecek bir şekilde anlatır. Şakir başta üzülür ancak, iyi ki oyununda Müjde’ye, iyi ki gelinimsin diyerek kulağına bebek için üzülmemesi, kendisine dünyaları verdiğini fısıldar.

Bir Aile Hikayesi 15. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Berk’in Zor Günü!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler