Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 15. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Berk'in Zor Günü!

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 15. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Berk’in Zor Günü!

Fox Tv’nin en çok izlenen dizilerinden Bir Aile Hikayesi 14. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Çocuklar babaları ile geçirdikleri ve geleneksel hale getirdikleri aşure gününde tekrar bir araya gelirler. Beste ile Erdem’in ilişkileri kırılma noktasına gelir. Berk ise Nil’in nişanlısıyla tanışır ve Nil’in doğum gününe davet edilir. Berk’in o zor günü nasıl sonlanacak.

Cumartesi Dizileri 2019

Berk’in Zor Günü!

Bir Aile Hikayesi 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ufuk, Berk’i liseden arkadaşı zanneder hatta kanka olurlar. Nil’e süpriz doğum günü düzenlemek isteyen Ufuk, Berk’i de partiye davet eder. Nil’i bir türlü unutamayan ve başkasıyla olamayan Berk, bir ay sonra evlenecek olan Nil’in doğum günü partisine katılır. Beste ise kampı bırakıp İstanbul’a döner.

İşte Bir Aile Hikayesi 15. bölüm 1. fragmanı…

BİR AİLE HİKAYESİ 14. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ceylan, Erdem’le Beste’yi ayırmak için bir plan yapar. Beste’nin kampa gittiği gün, o da ihtihar etmiş gibi görünüp Erdem’i çağırır. Erdem, Ceylan’ın midesini yıkattırır ve yanında kalmak zorunda kalır. O sırada arayan Beste, Erdem’in Ceylan’ın yanında olduğunu öğrenince ikilinin arası yine bozulur. Kampta tanıştığı birisi Beste’ye yeni eskiyi unutup yeni bir aşka başlamasını tavsiye edip, kendisiyle düşünürse onu bekleyeceğini söyler.

Berk, Nil’i aklından çıkaramaz. Behiye hanım, çekap yaptırmasını böylelikle Nil’lle yakınlaşabileceğini tavsiye eder. Berk, hastanede Nil’le konuşurken Nil’in nişanlısı Ufuk yanlarına gelir. Nil de Berk’i liseden arkadaşı olarak tanıştırır. Ufuk, Berk’e yakın davranır birlikte kokoreç yemeye gidip dertleşirler. Nil, bir kere daha Berk’le buluşur. O da onu unutamamıştır ama Berk’e itiraf edemez.

Geleneksel aşure günü aile bir araya gelir. Yürüyüşler yapılır, iyi ki oyunu oynanır. Berk, Nedim’in orada olmasından önce rahatsız olur ancak, Şakir’in konuşmasıyla Nedim beyi kabullenir. Behiye, Müjde’nin hamile olmadığını Şakir’i üzmeyecek bir şekilde anlatır. Şakir başta üzülür ancak, iyi ki oyununda Müjde’ye, iyi ki gelinimsin diyerek kulağına bebek için üzülmemesi, kendisine dünyaları verdiğini fısıldar.

Bir Aile Hikayesi 14. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Çocuklar Cem’in Güzel Hatıralarıyla Yaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler