Ana SayfaÜnlülerAta Demirer'in Erkek Erkeğe Tatil Sefası!

İlgili Postlar

Ata Demirer’in Erkek Erkeğe Tatil Sefası!

Ünlü komedyen Ata Demirer, okulların açılmasıyla tatil sezonunu bitirenler arasında olmadı bu kez. Final tatilini uzatan Ata Demirer’in erkek erkeğe tatil sefası tüm hızıyla devam ediyor!

Sezon Biter Ata Uçar!

Ata Demirer Kimdir?

Bütün bir sezon boyunca tatilini Bozcada’da geçiren Ata Demirer bundan önceki senelerde de ve uzun bir süredir tatil tercihini Çanakkale’den yana kullanıyor. Kendi yürüttüğü projelerini ve filmlerinin, çalışmalarınında genelde Çanakkale’de yürüten Ata Demirer yaz tatilini de neredeyse komple Çanakkalede geçirdi. Yaz sezonun bitmesi ve okulların açılmasını fırsata çevirerek bu sakinliği ve dinginliği 10 erkek arkadaşı ile birlikte teknelerinin dümenini Bodrum’ a kırarak krizi fırsata çevirdiler ve sefa sürdüler.

Ata Demirer’in Erkek Erkeğe Tatil Sefası!

ata demirer tatil

Ata Demirer 10 erkek arkadaşı ile birlikte kendi teknesinde keyif sürerken yakalandı. Bodrum ” Mazı” açıklarında objektiflere yakalanan Ata Demirer ve erkek arkadaşlarının keyfi oldukça iyi gözüküyordu. Bazılarının yüzdüğü bazılarının da okey oynadığı bu arkadaş grubu Ata Demirer için oldukça keyifli bir durumdu. Arkadaşlarıyla oldukça keyifli vakit geçiren Ata Demirerin suratında ki ifade oldukça neşeliydi. Bol Bol sohbet ve muhabbet eden bu grup yaz aylarının keyfini son kez çıkartmak için adeta birbirleriyle yarıştılar.

ata demirer tatil

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler