Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar Kaya Çilingiroğlu'nu Dövdü Mü?

İlgili Postlar

Hülya Avşar Kaya Çilingiroğlu’nu Dövdü Mü?

Ünlü Oyuncu Hülya Avşar’ın sosyal medyaya düşen görüntüleri izleyenleri adeta şoka düşürdü. Eski eşi ile görüntülenen Hülya Avşar Kaya Çilingiroğlu’nu dövdü mü?

Tüm Hıncını Aldı!

hülya avşar bikini

Hülya Avşar Kimdir?

Hülya Avşarın çok uzun senelerdir sporla uğraşması ve fiziğini buna borçlu olması bilinenlerden. Yüzme ve tenisle yoğun olarak uğraşan Hülya Avşar bu seferde savunma sporlarına merak sardı. Eski eşi olan Kaya Çilingiroğluyla beraber kameralara yansıyan Hülya Avşarın bu görüntüleri sosyal medyada oldukça fazla izlendi. Kızları Zehra Çilingiroğlu ile beraber boşanmalarına rağmen örnek bir çift olarak bir çok kişiye güzel bir davranış sergileyen bu çift çocukları için her fırsatta yan yana olmayı ve dostça saygıyla birbirlerinin hayatında kalmayı başarabildiler.

Hülya Avşar Bikinisyle Göz doldurdu!

Hülya Avşar Kaya Çilingiroğlu’nu Dövdü Mü?

Hülya Avşar bir spor salonunda eğitmenden aldığı savaunma sanatlarından olan boks görüntülerini paylaştı. Bu görüntülerin içinde öyle bir an yaşandı ki izleyenler nasıl yani diye sormadan edemedi. Bazı kullanıcalar tarafından Hülya Kaya’dan hıncını aldı diyenler bile oldu. Spor yaptığı esnada Kaya Çilingiroğlu’nunda kadraja girdiği ve bu görüntüden sonra Hülya Avşar’ın yanına çektiği Kaya Çilingiroğlu kendisine gelen yumrukları engelleyemedi! Hülya Avşarın ve Kaya Çilingiroğunun fazlasıyla eğlendiği bu videoda Hülya Avşar şaka niyetiyle Kaya Çilingiroğluna tekme atmaya çalıştı. Bu güzel anlarını sosyal medyada paylaştıktan sonra kısa süre içinde izlenme rekorları kırdı. Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlunun birbirlerini Yumrukladığı videoya buradan ulaşabilirsiniz…

https://www.youtube.com/watch?v=_poK54TvZu0

Kaya Çilingiroğlu Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler