Ana SayfaÜnlülerTolga Karel 3. Kez Baba Olacağını Bakın Ne Şekilde Paylaştı?

İlgili Postlar

Tolga Karel 3. Kez Baba Olacağını Bakın Ne Şekilde Paylaştı?

Oyunculuk kariyerine çeşitli nedenlerden son verip hayatını Amerika’da ve tır şöförlüğü yaparak devam ettiren Tolga Karel 3. kez baba olacağını bakın ne şekilde paylaştı?

Tolga Karel Kimdir?

Hayatını Değiştirdi…

Başarılı bir oyuncu olan ve bazı sebeplerden ötürü kariyerini noktalayan Tolga Karel hayatını Amerikada devam ettirmeye karar verdi. Ailesiyle birlikte orada yaşayan ve geçimini tır şöförlüğü yaparak sağlayan Tolga Karel Yaprak Dökümünde ki Oğuz karakteriyle hafızalarımıza yerleşmişti. Daha sonra oyunculuk hayatı tahmin ettiği gibi devam etmemesinden dolayı çeşitli maddi sıkıntılar yaşadığından bu kariyerine son vermişti.

Tolga Karelin Yeni Mesleği!

Neden Bu Hayatı Seçmişti?

Yakışıklı oyuncu Tolga Karel iki yıl önce Amerika’ya taşındı. Oyunculuğu bırakarak TIR şoförlüğü yapmaya başlayan Karel, Instagram’da neden bu mesleği seçtiğini dile getirmişti. Bir süre sağlık turizmiyle ilgilenen Tolga Karel’in işleri yolunda gitmeyen, ev olarak kullandığı iş yerini kapatmak zorunda kalan Tolga Karel, Amerikalı eşinin ailesinin yanına yerleşti. Bir süre işsiz kalan oyuncu, tır şoförü oldu. Tolga Karel Amerika’da eyaletler arası tır şoförlüğü yapmaya başladı. Yeni işinden görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Karel’in aylık 8 bin dolar kazandığı öğrenildi. Yeni hayatını ve işini sevenleriyle paylaşan Tolga Karel, yeni hayatına bu şekilde devam edeceğini bundan mutluluk duyduğunu ve huzurla artık para kazandığını dile getirdi…

Tolga Karel 3. Kez Baba Olacağını Bakın Ne Şekilde Paylaştı?

tolga karel neslican tay

Tolga Karel sosyla medya üzerinden bir fotoğrafla hem baba olduğunu duyurdu hemde buruk bir paylaşımla üzüntüsünü dile getirdi. 3. kez baba olduğunu dile getiren Tolga Karel oğlu Kenan ile birlikte kucağına aldığı fotoğrafla baba olduğunu belirterek aynı zamanda da Neslican Tay’ın ölümünü paylaştı. Geçtiğimiz akşam oğlunun dünyaya gelişini mutlulukla karşılarken aynı zamanda Neslican Tay içimde buruk olduğunu dile getirdi. Fotoğrafın altına “Bedenimiz fani, ruhlarımız Allah’a emanet. Hoşgeldin oğlum Kenan! Hoşçakal Neslican Tay” sözleriyle duygularını satırlara döktü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler