Ana SayfaÜnlülerCan Yaman Aslı Alkoçlar İle Birlikte Mi?

İlgili Postlar

Can Yaman Aslı Alkoçlar İle Birlikte Mi?

Erkenci Kuş dizisiyle ününe ün katan Can Yaman bir süredir Aslışah Alkoçlar ile beraberlikleri yönünde dedikodular çıkmaya başladı. Daha öncede birlikte görüntülenen bu ikili bu sefer akıllarda Can Yaman, Aslı Alkoçlar ile birlikte mi ? sorusunu canlandırdı.

Can Yaman Kimdir?

Yakalanmaktan Bıkmadılar!

can yaman aslışah alkoçlar

Can Yaman Demet Özdemr Yakalandı!

Erkenci Kuş dizisinde ki başarılı oyunculuğu ile kendinden söz ettiren Can Yaman ayrıca dizide ki rol arkadaşı Demet Özdemir ile aşk yaşadığı ve uzunca bir süre bu ilişkiyi sakladıkları yönünde oldukça haberler yazılıp çizilmişti. Can Yaman’ın hem Türkiye’de hem de yurt dışındaki popülerliği gün geçtikçe fazlalaşmaya başladığı için hayranları ve etrafında ki insanlar tarafından mercek altına alınmaya başlandı.Geçtiğimiz günlerde Aslışah Alokçlar ile birlikte görüntülenen Can Yaman’ın panik halleri dikkatlerden kaçmadı.

Denk Geldik Demişlerdi Ama…

Aslışah Alkoçlar Kimdir?

Geçtiğimiz günlerde bir mekanda görüntülenen Can Yaman ve Aslışah Alokçların görüntüsü kısa sürede basına sızdırılmış ve bunun üzerine Alkoçlardan ” içeride denk geldik aynı masada otururken fotoğrafımızı çekmişler, Can ile sadece arkadaşız, şuan sadece kariyer planlarım var” tarzından açıklama gelmişti.

Can Yaman Aslı Alkoçlar İle Birlikte Mi?

Aslışah alkoçlar

Fakat bu açıklamanın ve yalanlamanın üzere geçtiğimiz gece Bebek’te bir mekanda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendikleri ve buluşmanın bir rastgelme veya plansız olmadığı muhabir arkadaşlarımız tarafından kanıtlanmış oldu. Bunun üzerine mekandan çıkarken ayrı ayrı Can Yaman Ve Aslışah Alkoçların panik halinde olması dikkatlerden kaçmadı. İkili mekandan ayrı ayrı ayrılırken suratlarında ifadeler aslında bizlere bir takım şeyleri anlatır gibiydi… Aslışah Alkoçlar Can Yaman ile birlikte görüntü vermemek adına mekanın arka kapısından çıkmaya çalışsada bu girişimi başarısızlıkla sonuçlanınca mecbur muhabirlerin bulunduğu ön kapıdan çıkmak zorunda kaldı. Basın’ın yönelttiği aşk iddiaları sorularını yanıtsız bırakan ikili hızlı bir şekilde mekanın önünden ayrı taksilerle uzaklaştı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler