Ana SayfaÜnlülerBergüzar Korel'e Hamilelik Yasağı Geldi..

İlgili Postlar

Bergüzar Korel’e Hamilelik Yasağı Geldi..

Ünlü oyuncu Halit Ergenç ile 2009 senesinde nikah masasına oturan güzel oyuncu Bergüzar Korel, İkinci defa anne olmaya hazırlanıyor. Bergüzar Korel’e hamilelik yasağı geldi. Detaylar Haberimizde..

Bergüzar Korel’i Doğumgünü’nde Ağlattılar

Bergüzar Korel’e Hamilelik Yasağı Geldi..

Kısa bir süre önce Bergüzar Korel hamileliğini; “Her şey çok şükür yolunda. Haberlerden de okuduğunuz gibi ikinci çocuğumuzu bekliyoruz. Çok güzel, çok özel bir duygu. Allah herkese bu özel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah.”  ifadeleriyle duyurmuştu.

Sevenlerini bu haberle sevince boğan Bergüzar KOrel, diğer taraftandan da mesleği olan oyunculuğa devam ediyordu. Kızlar ve Oğlanlar isimli tiyatro oyununda rol alan güzel oyuncu artık sahnelerde göremeyeceğiz.

Bergüzar Korel Kimdir?

Yer aldığı Kızlar ve Oğlanlar adlı tiyatro oyununu oynarken yaşadığı olumsuz bir durum sebebiyle Bergüzar Korel’e bizzat doktoru tarafından sahneye çıkma yasağı verildi.

Sosyal Medya Hesabından Duyurdu!..

Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından 2. hamileliği süresince sahnelerden uzak kalacağını duyurarak şöyle paylaştı;

 

Bergüzar Korel'e Hamilelik Yasağı Geldi..
Bergüzar Korel’e Hamilelik Yasağı Geldi..

Bebek Odası İçin Kolları Sıvadılar..

Diğer taraftan 2.bebeklerinin hazırlıklarına son gaz başlayan ünlü ikilinin çocukları için kesenin ağzını açtıkları konuşuluyor. Hatta Bebek odası için bir profesyonel kişiyle anlaşmayan varan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç bebk odası için 150 bin liraya yakın ödeme yaptıkları dedikodular arasında kulaktan kulağa konuşuluyor.

En Son Dakika Magazin Haberleri ….Burada!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler