Ana SayfaDizilerTarık Ünlüoğlu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan Ayrıldı Mı?

İlgili Postlar

Tarık Ünlüoğlu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan Ayrıldı Mı?

Atv ekranlarının artık efsaneleşmiş dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. sezon yeni  bölümüyle 24 Eylül salı günü ekranlara geldi. Dizisinin yeni sezon afişinde, Tarık Ünlüoğlu’nun yer almaması gözlerden kaçmadı. Afişte olmayan dizisinin son bölümünde de yer almayan usta oyuncunun diziden ayrılmış olabileceği soruları akıllara getirdi. Tarık Ünlüoğlu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrıldı mı? Detaylar haberimizde…

Tarık Ünlüoğlu Kimdir?

Tarık Ünlüoğlu Diziden Ayrıldı Mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde, 4 sezondur Ünal Kaplan karakteriyle yer alan Tarık Ünlüoğlu, dizinin yeni sezon afişinde yer almadığı gibi 140. bölüm castında da ismi görülmeyince, ünlü oyuncunun diziden ayrılmış olabileceği ihtimali akıllara geldi. Uzun bir süredir, sağlık sorunları olduğunu duyduğumuz Ünlüoğlu’nun bu yüzden mi dizinin bölümünde yer almadı yoksa diziden ayrıldı mı?

DİZİDE ÜNAL KAPLAN NEDEN YOK?

2018 yılından beri Akciyer rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu, rahatsızlığından dolayı neredeyse ölümlerden dönmüştü. Tahminlere göre oyuncunun senaryo geriği değil bu rahatsızlığından dolayı diziden ayrılmış olabileceği yönünde. Aktif olarak 46 yıldır sanat yaşamına devam eden ünlü oyuncunun belkide, uzun süren dizi setlerinden uzak emekli hayatı yaşaması gerekiyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 5. sezonunda iki eksik oyuncu izleyicinin dikkatinden kaçmadı. İlk dikkat çeken oyuncu Savaş Özdemir oldu. Savaş Özdemir’in hayat verdiği Tipi karakteri için deniz tatiline çıktığı söylendi, Ünal Kaplan için ise de benzer bir senaryo yazılmış, yazdan sonra Ünal Beyin tatilini uzattığı ve uzun bir süre İstanbul’a dönmeyi düşünmediği söylendi. Ünal Kaplan’ın adı dizinin yeni bölümünde çoğu kez anıldı.

ÜNAL KAPLAN DİZİYE TEKRAR DÖNER Mİ?

Ünal Kaplan karakterinin diziye dönmesi ne yazık ki şuanda gündemde değil. Ama ilerleyen bölümlerde sık sık adı anılacak. Her ne kadar Ünal Kaplan’ın adı geçse de 5. sezonda, Tarık Ünlüoğlu’nun oynayacağı bir sahne olmayacak. Ama ünlü oyuncunun sağlığı iyi olursa tekrar diziye dönebilme ihtimali var. Eğer, dönerse temennilerimiz o yönde. Ünal Kaplan diziye dönerse her zaman için diziye katlı sağlayacağı için onun yeri her zaman hazırdır.

Ünlü Oyuncu Tarık Ünlüoğlu’dan, Hayranlarını Üzen Haber!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler