Ana SayfaDizilerKuzgun 19. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Kuzgun Mektupta Yazanları Öğrenebilecek Mi?

İlgili Postlar

Kuzgun 19. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Kuzgun Mektupta Yazanları Öğrenebilecek Mi?

Star Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Kuzgun, yeni oyuncu kadrosuyla yeni sezona bomba gibi girdi. Dizinin merakla beklenen 18. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Dila, Ferman’la nişanlanıyor ama aklı Kuzgun’da kalıyor. Kuzgun, kendisini Ferman’dan korumak için onunla nişanlanmak zorunda kaldığını tahmin ediyor. Ferman’ın teyzesi, ablasının Ferman’a yazdığı mektubu Meryem’e götürüyor. Meryem, Ferman’ın annesinin ona yazdığı mektubu okuyup bayılıyor. Kuzgun mektupta yazanları öğrenebilecek mi?

Çarşamba Dizileri 2019

Kuzgun Mektupta Yazanları Öğrenebilecek Mi?

Kuzgun 19. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ferman, Kartal’a abisinin onu kurtarmayacağını ispat etmek için konuşulanları Kartal’a dinlettiriyor. Kartal, abisinin kendisini kurtarmak istemediğini zannedip Ferman’ın yanında olmayı kabul ediyor. Ailesi ve sevdiği kadın için çırpınan Kuzgun’un eli boşa çıkıyor. Dila, Ferman’ın tutsağı durumundadır ancak aklı Kuzgun’ dadır.

KUZGUN 18. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Dila, Kuzgun’la görüşmeye mahalleye gider ancak kimse onun adresini vermez aynı yolda dönüp durur. Sonunda Kuzgun’a ulaşır ve bu yaptığından vazgeçmesini söyler. Kuzgun’un, mahalle için göğüs gerdiği geri dönüşüm projesi için harfiyat şirketleriyle görüşür ancak tüm kapılar üzerine kapılır. Ne pahasına olursa olsun  yeni bir  harfiyat şirketi kurmaya karar verir. Tüm kapıları Ferman’ın kapattığından emin olduğu için tüm risklere rağmen şirketi kurar.

Güneş, Kuzgun’a aşık olmuştur. Onun birine aşık olduğunu ailesiyle yemeğe davet edildiğini öğrenen Dila onu takip eder ve Kuzgun’un evine gittiğini öğrenir. Kapıdan onların ne kadar mutlu bir şekilde yemek yemelerini seyrederken, Kuzgun Dila’yı görür. Dila, mahalleyi gezdiğini söylese de Kuzgun, onu kıskandığını anlar. Ferman ise bir an evvel Dila ile evlenmek ister. Olacaklardan korkan Ferman’ın teyzesi ablasının oğluna bıraktığı mektubu Meryem hanıma vermeye karar verir.

Meryem’in kapısını çalıp ölen kocasıyla ilgili önemli bir konuyla konuşmak istediğini söyler. Meyrem’e okuduğu mektuptaki yazanları kimseye söylemeyeceği konusunda söz aldıktan sonra mektubu ona verir. Meryem’in ölen kocasının başka kadından olma oğlunun Ferman olduğu yazıyordur. Meryem mektubu okuyunca bayılır. Kapıdan Kuzgun girer yerde mektubu görür.

Kuzgun 18. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı! Meryem’i Bayıltan Mektupta Ne Yazıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler