Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 20. Bölüm Fragmanı Yayında! Yıldırım Kime Evlenme Teklifi Ediyor?

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 20. Bölüm Fragmanı Yayında! Yıldırım Kime Evlenme Teklifi Ediyor?

Star Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Kardeş Çocukları merakla beklenen 20. yeni bölümüyle 28 Eylül cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinini yeni bölümünde, Yıldırım ailesini korumaya çalışıyor ancak ne olduysa birine evlenme teklifi ediyor. Bu evlenme teklifi ettiği kişi kim? Merak konusu oldu. Yıldırım kime evlenme teklifi ediyor? Dizi ters köşe yapabilir Lebriz’e evlenme teklifi edebilir. Yada Umay’a Ümran’a evlenme teklif etmesi pek beklenmiyor.

Salı Dizileri 2019

Yıldırım Kime Evlenme Teklifi Ediyor?

Kardeş Çocukları 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ümran Hayat’ın tehlikede olduğunu Yıldırım’a söylüyor. Ancak Yıldırım, Savaş’ın hayatının tehlikede olduğunu düşünüyor. Yıldırım, Adnan’ın karşısına çıkıp sevdiklerinden uzak durması için tekrar uyarıyor. Umay’ın ve Ümran’ın da olduğu sofrada Yıldırım, birine evlenme teklifinde bulunuyor. Lebriz’in üzüldüğüne göre evlenme teklifi kime gidiyor?

İşte Kardeş Çocukları 20. bölüm fragmanı….

 

KARDEŞ ÇOCUKLARI 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Adnan, Umay’ı yemeğe çağırır ve tüm restorandı kapatır. Umay, Adnan’ın kendisiyle ortak olmak istediğini öğrenince onun hazırladığı sözleşmeyi yırtar. Ancak, çıkışta magazinciler ikisinin fotoğraflarını çeker ve ertesi gün aralarında bir şeyler olmuş gibi haber yapar. Hayat, annesini defalarca kere yanına gelmesi için ısrar etmesine rağmen gelmemesine karşılık şimdi Yıldırım’ın evinde personel olarak işe başladığını duyunca çılgına döner.

Eve gidip teselliyi teyzesinin kollarında bulur. O gece Hayat’ın yanında yatan Umay’ı gören Hayal onları kıskanır. Yıldırım ise Ümran’a mektupta yazdıklarını bildiğini ama inanmadığını söyler. Ümran, Rezzan’a Yıldırım’ın mektubu okuyup okumadığını sorduğunda, Rezzan oğluna mektubun bir aşk mektubu olduğunu söylediğini anlatır. Savaş, Umay’dan kalan hesabı kapatması için para ister. Yakında onunla işinin biteceğini bilen Savaş, Umay’ın konuşmalarını kaydeder ve ses kaydını Reşat verir.

Umay’ın saldırıyı düzenlediğini itiraf ettiği ses kaydıyla Reşat, Umay’ı köşeye sıkıştırabilecektir. Reşat mahkeme öncesinde Umay’ı görüşmeye çağırır ve kaydı ona dinletir. Umay, çaresiz kalır ve Ümran’a gidip Savaş’ın bunu yapmamasını için konuşmasını ister. Ümran oralı bile olmaz. Mahkeme günü geldiğinde, köşeye sıkışan Umay, Reşat’ın kendisini öldürmek istemediğini masum olduğunu söyleyince Reşat serbest kalır. Savaş, Hayat’ın tanımadığı insanların yanında çalışmasına karşı çıkar. Ümran, Savaş’t

Kardeş Çocukları 20. Bölüm Ön izleme Geldi! Ümran Kızının Hayatı İçin Endişelenmeye Başlar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler