Ana SayfaDedikoduBelçim Bilgin'den Beren Saat İddialarına Ağır Yanıt!

İlgili Postlar

Belçim Bilgin’den Beren Saat İddialarına Ağır Yanıt!

Evliliği çalkantıda olan Beren Saat geçtiğimiz haftalarda bir yasak aşk iddiasıyla gündeme gelmişti. Dj Maga ile bir aşka yelken açtığı iddia edilen Saat iddialara karşı sessizliğini hala korusa da, ikilinin birlikteliği hakkında yeni söylentiler gündeme gelmeye devam ediyor. Birbirlerini nasıl tanıdıkları merak edilen çifti Yılmaz Erdoğan’ın eski eşinin tanıştırdığı iddia edilince Belçim Bilgin’den Beren Saat iddialarına ağır yanıt geldi!

Beren Saat Yasak Aşk Mı Yaşıyor?

Eylül ayının başlarında Kenan Doğulu’dan sonra Beren Saat’in de adı yasak aşk dedikodularına karışmıştı. DJ Maga’nın yanında Beren Saat olduğu iddia edilen bir kadınla gündeme gelmişti. Ancak fotoğraf sırtlarından çekildiğinden ve net olmadığından fotoğraftakinin gerçekten Beren Saat olup olmadığını da söylemek imkansızdı. Bu olayın ardından evliliğinde yaşadığı sorunlarla sık sık gündeme gelen Saat’in bir süredir Fransız DJ Maga ile birlikte olduğu iddia edilmiş ve bu iddiaların ardından Saat Maga ile birlikte Çeşme’ye gitmişti.

Beren Saat ve Kenan Doğulu’dan Boşanma Sinyali!

Beren Saat Anne Olamayacak Mı?

Yaklaşık bir senedir evliliklerindeki iniş çıkışlarla gündeme gelen Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin en sonunda birbirlerini karşılıklı olarak aldattıkları iddia ediliyor. Hatırlarsanız ilk ihanet iddiası Doğulu’dan gelmişti. Hatta bu ihanetten Doğulu’nun HIV virüsü kaparak Saat’e bulaştırdığı yönündeki iddialar hala ciddiyetini koruyor. Şuanda taşıyıcı olan ve tedavi sürecinde olan Beren Saat’in Kenan Doğulu yüzün den anne olma şansını kaybettiği iddia ediliyor.

Beren Saat Kimdir?

Belçim Bilgin’den Beren Saat İddialarına Ağır Yanıt!

Beren Saat ve Dj Maga iddiaları gizemini korurken dün ortaya ilginç bir iddia atıldı. Beren Saat’in yakın arkadaşı Belçim Bilgin’in Dj Maga ve Aynur Aydın’ında içinde olduğu bir fotoğrafta yer alması üzerine, Bilgi’nin yaz talini Maga ve Saat’le birlikte yaptığı ortaya çıktı. Bunun üzerine yasak aşkın başlamasında payı olduğu iddia edilen Belçim Bilgin hakkındaki iddialara “Beren’in özel hayatını neden bana soruyorsunuz? Onları bulun, onlara sorun! Benim tanıştırdığım mı yazmışlar, hiç haberim yok. Sizden duyuyorum.” açıklamasıyla sert bir şekilde yanıt verdi.

Belçim Bilgin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler