Ana SayfaÜnlülerGülşen Elbisesiyle Yürek Hoplattı!

İlgili Postlar

Gülşen Elbisesiyle Yürek Hoplattı!

Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu’nun geçtiğimiz günlerde düzenlediği defilede konser için davetlilerin karşısına çıkan Gülşen seçtiği kıyafetiyle bütün dikkatleri üzerine çekti.Ünlü Türk sanatçı Gülşen giydiği elbiseyle magazin dünyasının yüreklerini hoplattı.

Cengiz Abazoğlu Defilesinde Kıyafetiyle Göz Kamaştırdı…

Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu güzel modeller ile de kendini kanıtlamış ve oldukça gösterişli tarzı ve kalitesi ile her zaman ön planda olan modacılar’dandır. Ayrıca Kanal D ekranlarından “Bana Her şey Yakışır” yarışma programını sunmuştur.Geçtiğimiz yıllarda Cengiz Abazoğlu’nun hazırladığı tasarımın tanıtım defilesinin baş mankenleri Çağla Şıkel ile Özge Ulusoy’du,Geçtiğimiz gün düzenlediği defilede ise mini bir konser için davetlilerin karşısına çıkan  ünlü şarkıcı Gülşen’i sahneye çıkarmıştı.

 Pop Müziğin Parlayan İsmi Gülşen Yine Çok Cesur.

Ünlü Türk şarkıcı ve şarkı yazarı olan Gülşen. Türkiye’de liste başı olan popüler şarkıları sayesinde günümüz Türk pop müziğinin en çok dinlenen isimlerinden biri haline geldi.Sadece sesiyle değil konserlerinde giydiği dikkat çekici kıyafetler ile hayranlarının ilgisini ve dikkatlerini çok çekti. Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu defilesinde tercih ettiği kıyafet onu bir manken gibi gösterdi.

Gülşen Elbisesiyle Yürek Hoplattı!

Geçtiğimiz Günlerde Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu’nun düzenlediği defilede konser için davetlilerin karşısına çıkan Gülşen seçtiği kıyafetiyle bütün dikkatleri üzerine çekti.Ünlü Türk sanatçı Gülşen giydiği elbiseyle magazin dünyasının yüreklerini hoplattı. Derin sırt ve göğüs dekoltesiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Gülşen sahne hazırlığı sırasında sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlar yaptı. Cesur göğüs dekolteli elbisesi ve pozlarıyla tüm defiledeki davetlilerin dikkatini çekti.

gülşen

Gülşen Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler