Ana SayfaKültür ve SanatDemir Demirkan Ekim Ayındaki Turnesi İçin Amerika'da Hazırlıklara Başladı!

İlgili Postlar

Demir Demirkan Ekim Ayındaki Turnesi İçin Amerika’da Hazırlıklara Başladı!

Türk Rock müziğinin önemli ve sevilen isimlerinden olan Demir Demirkan’ın Ekim’de Amerika’da başlayacak olan turnesi sevenlerini de bir hayli heyecanlandırmıştı. Turne hazırlıklarını hızlandırma kararı alan Demir Demirkan Ekim ayındaki turnesi için Amerika’da hazırlıklara başladı! İşte Demir Demirkan’ın merakla beklenen Türkiye turnesi ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar;

Rock’ın Sevilen Sesi

Birbirinden güzel albümlerle Türk Rock müziğinin şekillenmesini sağlayan isimler arasında olan Demir Demirkan uzun bir süredir yeni bir albüm yapmasa da eski şarkıları hala popülerliğini koruyor. Yıllar geçse de eskimeyen bestelere imza atmış olan başarılı şarkıcı uzun bir aradan sonra sahnede dinleyicileriyle buluşacak olması hayranlarını çok sevindirdi.

Yoğunlukla Amerika’daki Stüdyosunda

2015 senesinde verdiği Amerika turnesiyle dünya çapında bir yankı uyandıran başarılı Rock sanatçısı Amerika’da bir müzik stüdyosu kurmuştu. Stüdyosunda birçok önemli sanatçıya ev sahipliği yapan Demir Demirkan, vaktinin büyük bir kısmını da Amerika’daki stüdyosunda geçiriyor.

Demir Demirkan Ekim Ayındaki Turnesi İçin Amerika’da Hazırlıklara Başladı!

Uzun bir süredir sahnelerden uzak kalarak sevenleri tarafından bir hayli özlenen başarılı Rock’çı Demir Demirkan, 2004 senesinde çıkarmış olduğu “2004 İstanbul” albümünün 15. senesi şerefine Türkiye’de turneye çıkıyor. Ünlü sanatçının 16 Ekim’de Eskişehir’de başlayacak olan turnesi 25 Ekim’de İstanbul’da son bulacak. Türkiye’nin farklı yerlerinde yeniden dinleyicileriyle buluşmak için sabırsızlanan Demir Demirkan, büyük turnesinin hazırlıklarına Amerika’daki müzik stüdyosunda şimdiden başladı.

17 Ekim 6:45 KK Ankara, 18 Ekim Pikap Sahne Çorlu, 19 Ekim Pikap Sahne Tekirdağ, 23 Ekim Pena Edirne, 24 Ekim Hayal Kahvesi Kocaeli olarak açıklandı.

Demir Demirkan kimdir?

Demir Demirkan Ekim Ayındaki Turnesi İçin Amerika'da Hazırlıklara Başladı!
Demir Demirkan Turne Hazırlıklarına Başladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler