Ana SayfaÜnlülerAilecek Şaşkınız İlk Kez TV'de!

İlgili Postlar

Ailecek Şaşkınız İlk Kez TV’de!

Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerini paylaştığı “Ailecek Şaşkınız” geçtiğimiz senenin sevilen komedi filmleri arasında yer alıyordu. Muhteşem bir ekibin bir araya gelerek beyaz perdeye çıkardığı film izleyenleri kahkaha tufanına boğmuştu. Absürt komedi severlerden tam not alan “Ailecek Şaşkınız” ilk kez TV’de izleyenleriyle buluşacak

Absürt Komedi Severler Sinemaya Koştu!

Komedinin en zor dallarından biri olan absürt komediyi yazmak ve sahnelemek konusunda usta isimlerden biri olan Selçuk Aydemir’in kaleme alarak yönettiği “Ailecek Şaşkınız” muhteşem bir kadroyu da bir araya getirmişti. Daha öncesinde Selçuk Aydemir’in dizisini beğeniyle izleyen sevenleri Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in oyunculuğuyla daha da renklenen filmi izleyebilmek için komedi severler sinema salonlarına akın etmişti.

Ailecek Şaşkınız Filmiyle Efsane İkili Yeniden İş Başında

Kadronun Çıkardığı İşler Büyük Bir Heyecanla Bekleniyor!

Daha öncesinde Kardeş Payı, İşler Güçler ve Düğün Dernek gibi sevilen projelerde de genelde bir arada gördüğümüz Selçuk Aydemir, Murat Cemcir, Ahmet Kural, Cemil Şahin, Burak Satıbol, Şinasi Yurtsever’in bir arada olduğu işler, bu muhteşem kadroyu severlerin  iple çektiği projeler oluyor.

Selçuk Aydemir Kimdir?

Ailecek Şaşkınız İlk Kez TV’de!

Sinema salonlarını doldurarak seyiricisini kahkaha tufanına boğan “Ailecek Şaşkınız” filmi bugün TV8 ekranlarında izleyicisiyle bulaşacak. Şirket yönetimini babasından devralarak genel müdür olan Ferhat’ı canlandıran Ahmet Kural, ve çocukluk arkadaşı olan şirketin finans direktörü Gökhan’ı canladıran Murat Cemcir’in eğlence dolu serüveni saat 21.00’da yayınlanacak.

Ahmet Kural Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler