Ana SayfaDedikoduBeren Saat ve Kenan Doğulu Cephesinde Kim Haklı?

İlgili Postlar

Beren Saat ve Kenan Doğulu Cephesinde Kim Haklı?

Uzun bir süredir ayrılık iddialarıyla gündemde olan Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti cephesinde sular durulmuyor. Son dönemlerde de birbirlerini aldattıkları iddialarıyla gündemden düşmeyen çift herhangi bir açıklama da yapmayarak akıllarda soru işareti bırakmaya devam ediyorlar. Peki bu kadar sorunlu bir evlilik yürüten Beren Saat ve Kenan Doğulu cephesinde kim haklı?

Kenan Doğulu Beren Saat’i Aldattı Mı?

Çiftin arasının açılma nedenlerinden biri olduğu iddia edilen ihaneti Kenan Doğulu’nun başlattığı iddia ediliyor. İstanbul’da verdiği bir konser sonrasında eve dönmeyeceğini haber vererek Zincirlikuyu’da bir otelde kalan Doğulu’nun gece boyu telefonlara çıkmaması iddialarının ardından gelen ihanet söylentileri Doğulu tarafından yalanlanmıştı. Ancak açıklamadan birkaç gün sonrasında Kenan Doğulu’nun doğum gününü imalı sözlerle veda tadına kutlayan Beren Saat ihanet iddialarını haklı çıkaran bir paylaşım yapmıştı.

Kenan Doğulu Beren Saati Bakın Kimle Aldatmış?

Beren Saat Kenan Doğulu’yu Aldatıyor Mu?

Kenan Doğulu‘nun ihanetinin ardından ortaya atılan iddiaları hepimiz biliyoruz. Ünlü oyuncunun Doğulu’dan kaptığı iddia edilen HIV virüsü nedeniyle bir daha anne olamayacağı söylentilerine çiftten henüz hala bir açıklama gelmedi. Burada en şaşırtıcı noktalardan biri ise daha önce her şeyin yolunda olduğu yönünde açıklamalar yapan Kenan Doğulu’nun bu iddialar karşısında neredeyse kayıplara karışması. Bu noktada akıllara iki seçenek geliyor. Ya haksız olan gerçekten Kenan Doğulu, ya da haksızlığı kendi omuzlarına sırtlama kararı verdi. Bu iddiaların üzerinden bir süre sonra ise Beren Saat’in yeni bir aşka yelken açarak gönlünü Fransız DJ Maga’ya kaptırdığı hatta çifti ortak arkadaşları Belçim Bilgin’in tanıştırdığı iddia ediliyor.

Kenan Doğulu Kimdir?

Beren Saat ve Kenan Doğulu Cephesinde Kim Haklı?

İhanet iddiaları yayılınca Beren Saat çok ağır eleştirilerle karşı karşıya kalsa da sessizliğini bozmamıştı. Peki ya gerçekten Kenan Doğulu ile ilgili basında yer alan haberler doğruysa? Bu durumda kim haklı, kim haksız oluyor? Ortada net bir ihanet silsilesi olduğu kesin ama çiftin boşanmamasındaki asıl neden ne? Bunu da kimse bilmiyor. Bu kadar fırtınanın üzerine hala boşanmamış olmaları bilmediğimiz şeylerin olduğunu zaten gözler önüne seriyor. Kimin elinde nasıl bir koz bilinmez ama ikili arasındakilerin artık fırtınalı bir aşk olmanın ötesine geçtiği kesin. Aşk üçgenleri, yalanlar ve göz yaşı. Beren Saat ve Kenan Doğulu aşkının tek özeti bu. Beren Saat ve Kenan Doğulu cephesinde haklı olan hangi taraf yorumu sizlere bırakıyoruz…

Beren Saat Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler