Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 4. Bölüm Yeni Fragmanı Yayında! Ada Yusuf'tan Ümidini Kesiyor!

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 4. Bölüm Yeni Fragmanı Yayında! Ada Yusuf’tan Ümidini Kesiyor!

Aşk Ağlatır dizisi merakla beklenen 4. yeni bölümüyle 29 Eylül Pazar günü izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde; Mustafa, Ada’yı silah zoruyla götürmek isterken silah patlar ve yaralanır. O sırada Yusuf kapıya gelir ama Ada ona bir şey anlatmaz. Nazan, Yusuf’u duygu sömürüsüyle elinde tutmaya çalışır. Ada tamamen Yusuf’tan ümidini kesiyor. Rüzgar Ada’nın yardımına koşup evinde çalışmak üzere işe alır.

Pazar Dizileri 2019

Ada Yusuf’tan Ümidini Kesiyor!

Aşk Ağlatır 4. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nazan, hastanede Yusuf’a bir daha elini bırakacaksa tutmamasını söylüyor. Ada, Yusuf’la Nazan’ı el ele eve girerken görüyor ve tamamen Yusuf’tan ümidini kesiyor. Rüzgar bey eve yardımcı olarak Ada’yı işe alır. İsmail, Ada’nın zengin birilerinin evinde çalışmasına çok sevinir. Ada hata yapınca, Rüzgar’ın annesi bakım evinden acıyıp eve getirdiği için kızar. Rüzgar ise ona merhamet değil hayranlık duyduğunu söyler.

İşte Aşk Ağlatır 4. bölüm 3. fragmanı…

AŞK AĞLATIR 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Mustafa ile İsmail, Nagehan’ın yanından Ada’yı alıp arabaya bindirip götürürler.Nagehan Yusuf’u görür ona olanları anlatırken Rüzgar arabayla oradan geçiyordur ve Ada’yı kurtarmak için yola koyulurlar. Yolda, Mustafa’nın arabasını kıstırıp Ada’yı kurtarırlar. Mustafa, İsmail’e sinirlenip yolda onu aşağı indirip bırakır.

Nagehan’ın kolundaki morluğu gören kocası artık Ada’yı evde istemez. Ada, kendisine ev aramaya başlar. Yusuf’un da yardımıyla onun evine yakın bir küçük ev bulur. Eve yerleştikten sonra Ada, yengesini arayıp yanına çağırır. Ama dayısı da gelir.

Ada, dayısını evinde istemez ancak çok hasta olduğunu söyleyince dayanamayıp kabul eder. Mustafa, Ada, evden çıkınca İsmail’e silah çekip paralarını ister. İsmail, paraları verir ve artık yakalarından düşmesini söyler. Mustafa, Ada’yı alıp götüreceğini nikah da kıymayacağını kendisinin kapatması yapacağını söyler.

İsmail’e Ada’yı arayıp yengesinin hastalandığını söylemesini ister. Nagehan, Ada’nın telefon gelip apar topar işten ayrıldığını duyunca Yusuf’u arar. Yusuf, Ada’nın evinin önüne geldiğinde Nalan’ın düştüğünü yoğun bakımda olduğunu öğrenir ve geri döner. Ada, ise eve geldiğinde Mustafa’yla karşılaşır. Ona silah doğrultup zorla götürmek isteyen Mustafa’nın silahı ateşlenir.

Aşk Ağlatır 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Yusuf Ada’nın Elini Bırakacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler