Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 38. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Züleyha İle Yılmaz Demir'e...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 38. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Züleyha İle Yılmaz Demir’e Yakalanıyor!

Atv’nin reytingleri alt üst eden sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 37. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hatip, Cengaver’i vuruyor ancak suç Demir’in üzerine kalıyor. Yılmaz’da Fekeli’yi yanlışlıkla vurduğunu itiraf edip hapse giriyor. Demir ve Yılmaz hapiste aynı koğuşa düşünce olanlar oluyor. Şermin, Demir’in Cengaver’i vurduğunu gördüğünü söylemesiyle Demir’in hapisten çıkması zorlaşıyor. Yılmaz hapisten çıkıp Züleyha’yla buluşmayı başarıyor. Züleyha ile Yılmaz Demir’e yakalanıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Züleyha İle Yılmaz Demir’e Yakalanıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 38. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Cengaver, oğlunun sünnet düğününde tıraş olmaya gittiğinde berberden Demir’i maliyecilere şikayet edenin Hatip olduğunu öğreniyor. Şermin’de Hatip’le beraberken Cengaver karşılarına çıkıyor. Hatip, silahını çekip Cengaveri vuruyor. Cengaver, yaralı bir şekilde oğlunun sünnetine gidiyor ama daha fazla kan kaybına dayanamayıp yere yığılıyor. Müjgan ambulans çağırıyor ama Cengaver hayatını kaybediyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 37. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Jandarmalar gelip Demir’i Cengaver’i öldürmekten tutukluyor. Şermin’in de Demir’in vurduğunu söylemesiyle idam cezasıyla yargılanıyor. Yılmaz, babasını yanlışlıkla vurduğunu itiraf edip o da hapse atılıyor. İkili aynı koğuşa düşünce kavga ediyorlar. Demir, Cengaver’i öldürdüğünü zannettiği için Yılmaz’ın üzerine saldırdığını zannediyor ama Yılmaz, Züleyha’ya yaptıkları için saldırır. İkisi de hücre cezası alır.

Yılmaz yan hücreden, Züleyha’nın yazdığı mektubu okuduğunu, çıkar çıkmaz Züleyha’yla konuşacağını onuda, her şeyini de elinden alacağını haykırıyor. Hürkar’ı öldürmeye çalışırken babasını vurduğunu da söylüyor. Mektup meselesini öğrenen Hünkar, Züleyha’yı yalnız hiç bir yere göndermiyor. Züleyha artık dayanamayıp Hünkar’a anne demeyeceğini başlarına ne geldiyse hak ettiklerini söylüyor.

Yılmaz, çıkıp küçük konağı yeniden yaptırıyor ve bunu gören Gaffur’a orayı yaptırıp kendisinin oturacağını söylüyor. Gaffur, Demir’e durumu yetiştiriyor. Bunu duyan Demir, birde idam cezasıyla yargılanacağını duyunca annesine pasaportlarını hazırlamasını hapisten kaçıp Berlin’e gideceğini söylüyor. Hapiste kendisini şişleyen Demir, hastaneye kaldırılıyor. Yılmaz, Gülten’den Züleyha’yla görüşmek için yardım istiyor.

Züleyha, çiftlikten kaçıp Yılmaz’la buluşuyor. Yılmaz, her şeyi öğrendiğini ona inanmadığı için kendisini af etmesini istiyor. O sırada Demir, Züleyha diye sesleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova 37. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! ‘Senin Her Şeyini Alacağım’!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler