Ana SayfaDizilerMucize Doktor 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! 'Otizmliyim Ben Aptal Değilim'

İlgili Postlar

Mucize Doktor 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! ‘Otizmliyim Ben Aptal Değilim’

Fox ekranlarının yeni gözde dizilerinden Mucize Doktor 3. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ferman, Ali’nin doğru kararları karşısında ona karşı olan ön yargısından sıyrılmaya başlar. Hatta onu sinirli hasta yakınlarına karşı bile arka çıkar. Adil hoca, Nazlı’dan Ali’ye göz kulak olmasını ister. Nazlı, hastane dışında da Ali’yle birlikte olmaya başlar hatta birlikte yemek bile yapıp yerler. Mucize Doktor yeni bölüm fragmanında; Ali, Nazlı’nın Adil hocanın isteğiyle kendisiyle ilgilendiğini anlayıp ona, ‘ Otizmliyim ben aptal değilim’ diyor.

Perşembe Dizileri 2019

‘Otizmliyim Ben Aptal Değilim’

Mucize Doktor 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ali’ye ilk defa şehir dışı bir iş veriliyor. Karaciyer nakli yapılacak hastaya Nazlı ile birlikte gidip organı getirmeleri gerekiyor. Isının yolda yükselmesiyle organın ölmesine izin vermeyen Ali, pratik zekasıyla çözümler üretiyor. Ali, Nazlı’nın yanına gidip arkadaşı olduğu için mutlu olduğunu söylediğini hatırlatıp, ona kendisinin Otizmli olduğunu aptal olmadığını söyleyip hatasını yüzüne vuruyor.

İşte Mucize Doktor 4. bölüm ilk fragmanı…

MUCİZE DOKTOR 3. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hastaneye kalp hastası aynı zamanda hamile bir hasta gelir. Rahminin arka tarafında bir ur olan hastanın bebeğine zarar vermeden o uru almak imkansızdır. Aile kızlarının hayati tehlikesi olduğu için doktorlara bebeği almalarını kızlarını kurtarmalarını ister. Ameliyatı yapacak doktor ise Ferman’dır. Ferman’a hastanın babası, bebeği alıp kızını kurtarmasını eğer kurtarmazsa bu hastaneyi başlarına yıkacağını söyleyerek tehdit eder.

Ferman, hamileliği ilerleyen hastanın bebeğini öldürmeye gönlü razı olmaz. Hastayı ameliyata alan Ferman, hastanın kalp krizi geçirmesiyle ameliyatı tamamlayamaz bebeği de öldürmez. Hasta, babasının ve eşinin inadına ameliyatı olmak ister. Hastanın babası Ferman’dan bu sefer kızını ameliyat etmesi için tehditler savurur hatta Ali’yi göstererek böyle doktorlara mı kızını emanet ettiğini söyleyerek Ali’yi aşağılar. Ama Ferman, asistanına öyle konuşamayacağını söyleyip Ali’ye arka çıkar.

Bu sefer Ferman hastayı ameliyat edemeyeceğini söyler. Hastaneye dava açacağını söyleyen hastanın babasının ısrarına tekrar ameliyat gündeme gelir. Ali, kadının bebeğine zarar vermeden uru almanın bir yolu olduğunu söyler. Hastanın kalbi geçici olarak durdurulup, bebek kesesiyle dışarı çıkarılıp ur alınır. Bebekte hastada kurtulur. Hastanın babası Ferman’a teşekkür eder. Ferman’da fikrin sahibinin Ali olduğunu işaret eder. Adam, Ali’den özür dileyip teşekkür eder. Adil hoca, Nazlı’dan Ali’ye göz kulak olmasını ister. Nazlı Ali’ye yemek yapıp beraber yerler. Nazlı, Adil hocayı arayıp Ali’ye göz kulak olduğunu söylerken alt katta oturan Ali konuşulanları duyar.

Mucize Doktor 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferman Ali’ye Arka Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler