Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 37. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! 'Senin Her Şeyini Alacağım'!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 37. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! ‘Senin Her Şeyini Alacağım’!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi merakla beklenen 37. yeni bölümüyle 26 Eylül Perşembe akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yılmaz sonunda Züleyha ile buluşup konuşma imkanı buluyor. Ona kendi hayatını kurtarmak için Demir’le evlenme zorunda olduğunu öğrendiğini anlatıyor. Züleyha ise gözyaşları içerinde bunu defalarca kere anlatmayı denediğini söylüyor. Demir’de Yılmaz’da hapse giriyor. Yılmaz hapiste Demir’e olan öfkesinden hapishane duvarlarına vurarak, ‘Senin her şeyini alacağım’ diyerek haykırıyor.

Perşembe Dizileri 2019

‘Senin Her Şeyini Alacağım’

Bir Zamanlar Çukurova 37. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Züleyha, Hünkar hanıma hayatını zindan edeceğini söylüyor. Hem Demir hemde Yılmaz tutuklanıp ceza evine giriyor. Yılmaz’ın Demir’e olan öfkesi dinmiyor. Yılmaz, Züleyha’yı, çocuğunu karnındaki çocuğunu da her şeyini alacağına yemin ediyor. Fekeli ise ölümden dönmeyi başarıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 37. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1176572775026384897

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 36. BÖLÜM ÖZETİ!

Yılmaz, evliliklerinin ilk gününde Müjgan’a yalan söyleyip İstanbul’a Züleyha’yı bulup konuşmak için gider. Giderken de Fekeli’ye mektubu okutur. Hünkar’a karşı duyguları olan Fekeli’de bir an evvel onunla konuşmak için Yamanlar konağına gider. Ancak onunda İstanbul’a gittiğini öğrenir. Gülten’den Hünkar hanım gelince kendisine haber vermesini ister. Demir’in şirketini birileri vergi kaçırdığı iddiasıyla şikayet eder ve müfettişler gelir.

Bunu öğrenen Demir, Çukurova’ya gider. Bu şikayeti Cengaver’in yaptığı söylenir ve Cengaver’i bulup ona silah çeker. Züleyha, Demir’e İstanbul’da yaşamak istediğini Çukurova’ya gitmek istemediğini, oradaki işlerle annesinin ilgilenmesini ister. Hünkar, Züleyha’nın kendisini istemediğini duyunca annesinin hastalandığını söyleyerek Adana’ya döner. Yılmaz, Hünkar’ın döndüğünü duyar ve gizlice konağa girip onunla hesaplaşmak için kaçırır.

Fekeli’ye de Gülten’den Hünkar’ın geldiği haberi gelir. Konağı arayan Fekeli, Hünkar’ın kaybolduğunu duyunca Yılmaz’ın ona bir şey yapacağından korkar. Yılmaz, Hünkar’a mektubu göstererek, Züleyha’yı kendi canı için tehdit edip zorla oğluyla evlendirdiğinin hesabını sorar. Hünkar ise onları kardeş olarak bildiğini, Züleyha’nın sokaklara düşmemesi için Demir’le evlendirdiğini söyler. Yılmaz, silahını ona doğrulttuğu sırada Fekeli yetişir ve Yılmaz’ın elinden silahı almaya çalışırken kendisi vurulur. Acil ameliyata alınan Fekeli’nin kalbi durur.

Bir Zamanlar Çukurova 37. Bölüm Fragmanı Geldi! Yılmaz Sonunda Züleyha’yla Buluşuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler