Ana SayfaDizilerKimse Bilmez Dizisinin Yayın Günü Değişti!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez Dizisinin Yayın Günü Değişti!

Atv ekranlarında yaz sezonunda başlayan sevilen dizi Kimse Bilmez salı günleri yayınlanıyordu. Ancak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezonuna aynı gününde başlayınca kanal Kimse Bilmez dizisinin yayın gününü değiştirmek zorunda kaldı. Kimse Bilmez Dizisinin yayın günü değişti. Peki sevilen dizi artık hangi gün ekranlara gelecek?

Pazar Dizileri 2019

Kimse Bilmez Dizisinin Yayın Günü Değişti!

Yayınlandığı günden beri büyük bir izleyici kitlesi yakalamayı başaran dizi Kimse Bilmez bundan sonra Pazar günleri ekranlara gelecek. Dizinin heyecanla beklenen 15. yeni bölümü 29 Eylül Pazar günü izleyicisi ile buluşacak.

İşte Kimse Bilmez 15. 2. Fragmanı. ..

https://twitter.com/i/status/1176168875924295681

KİMSE BİLMEZ 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Kurt beyin emriyle Samim, Ali’ye kardeşinin kim olduğunu söylemeden zehirlenip ölür. Uygar ise Sevda’ya kendisiyle evlenmezse Ali’ye, oğlunun katilinin kim olduğunu anlatacağını söyleyerek Sevda’yı kendisiyle evlenmeye zorlar. Sevda, Uygar’ın teklifini kabul etmez hatta içeriden Ali’nin silahını alıp ona doğrultur. Sonra Uygar, eğer ölürse babasıyla kardeşinin başına neler geleceğini anlatınca onu vurmaktan vazgeçen Sevda, silahı kendisine doğrultur.

Uygar, Sevda’nın kendini vurmasına da engel olmayı başarır. Takacı’nın kardeşi abisinin intikamını almak için Pilot’a pusu kurar ve Tuğçe’nin yardımıyla evden dışarı çıktığında Pilot’u vurur. Ancak cinayetten aranan Pilot’u hastaneye götüremezler ve kurşunu Duygu çıkarmak zorunda kalır.

Kapıya daha çok adam gelen Takacı’nın kardeşi evden kimse sağ çıkmayacak emri verir. Tuğçe’nin aklına Ali gelir ve onu arayıp yardım ister. Ali gelip adamları etkisiz hale getirir ve onları kurtarır. Uygar, Sevda’yı alıp eve götürür ve hemen evleneceklerini Sevda’nın ailesine açıklar. Sevda’nın ailesi bu durumdan çok memnun olur.

Sevda, Ali’ye onunla olamayacağını yanlış bir karar verdiğini ve Uygar’la evleneceğini söyler. Ali, Sevda’yı Uygar’ın tehdit ettiğini anlar ve evlenecekleri gün düğünü basar. Tüm adamları etkisiz hale getirir. Ali’ye engel olmaya çalışan Uygar’a da kafa atıp Sevda’yı alıp götürür. Uygar, polisleri arayıp Ali’nin arabasını takip eder. Ali, tam Sevda’yla konuşacakken polisler gelir ve Ali’ye kelepçe takarak gözaltına alırlar.

Kimse Bilmez 15. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ali Kardeşini Görünce Tanıyacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler