Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 15. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ali Kardeşini Görünce Tanıyacak Mı?

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 15. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ali Kardeşini Görünce Tanıyacak Mı?

Salı akşamlarının en çok izlenen yeni dizilerinden Kimse Bilmez merakla beklenen 15. yeni bölümüyle 24 Eylül salı günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Pilot, Duygu’nun elinden tutmaya karar verecek. Hapiste olan Ali dışarı çıktıktan sonra kardeşini aramaya devem edecek. Kardeşi olduğu ihtimali olan herkesin fotoğrafına bakan Ali, Pilot’un fotoğrafıyla karşılaşacak. Ali kardeşini görünce tanıyacak mı?

Salı Dizileri 2019

Ali Kardeşini Görünce Tanıyacak Mı?

Kimse Bilmez 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Pilot’un eline geçen aşk mektubundan sonra kalbini kırdığını anlayan Duygu, onun kalbini kazanmak için elini tutar. Elini tuttuğu kişinin kalbine de girmesine izin vereceğini söyleyen Duygu’nun kararına ailesinden darbe gelir. Pilot’un ne iş yaptığını sorgulamaya başlar. Uygar, Sevda’nın kalbinden Ali’yi söküp atmak için toprağın altına sokmayı düşünür. Ali, kardeşi olabileceği kişilerin fotoğraflarına bakarken Pilot’un fotoğrafı karşısına çıkar. Ali, Pilot’un kardeşi olduğunu anlayabilecek mi?

İşte Kimse Bilmez 15. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1174759083473330176

KİMSE BİLMEZ 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Kurt beyin emriyle Samim Ali’ye kardeşinin kim olduğunu söylemeden zehirlenip ölür. Uygar ise Sevda’ya kendisiyle evlenmezse Ali’ye, oğlunun katilinin kim olduğunu anlatacağını söyler. Sevda, kabul etmez hatta içeriden Ali’nin silahını alıp ona doğrultur. Sonra vazgeçip kendini vurmaya kalkar. Uygar, Sevda’ya kendini öldürürse Ali’nin ailesine ve kardeşine neler yapacağını anlatınca vazgeçer ve Uygar’a boyun eğmek zorunda  kalır. Takacı’nın kardeşi abisinin intikamını almak için Pilot’u vurur. Ancak cinayetten aranan Pilot’u hastaneye götüremezler ve kurşunu Duygu çıkarır.

Kapıya daha çok adam gelir ve ev kurşun yağmuruna tutulur. Tuğçe’nin aklına Ali gelir ve ondan yardım ister. Ali gelip adamları etkisiz hale getirir ve onları kurtarır. Uygar, Sevda’yı alıp eve götürür ve hemen evleneceklerini açıklar. Sevda’nın ailesi bu durumdan çok memnun olur. Sevda, Ali’ye onunla olamayacağını yanlış bir karar verdiğini ve Uygar’la evleneceğini söyler. Ali, Sevda’yı Uygar’ın tehdit ettiğini anlar ve düğünü basar. Tüm adamları etkisiz hale getirir birde Uygar’a kafa atar ve Sevda’yı alıp çıkar. Uygar, polisleri arayıp Ali’nin arabasını takip ederler. Ali, tam Sevda’yla konuşacakken polisler gelir ve Ali’yi gözaltına alırlar.

Kimse Bilmez 15. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Duygu Pilot’u Hayal Kırıklığına Uğratıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler