Ana SayfaÜnlülerKenan Doğulu Beren Saati Bakın Kimle Aldatmış?

İlgili Postlar

Kenan Doğulu Beren Saati Bakın Kimle Aldatmış?

Bu sabah gündeme bomba gibi düşen haberde Kenan Doğulu Beren Saati bakın kimle aldatmış!

Bomba Etkisi Yarattı!

beren saat kenan doğulu

Uzun zamandır kulislerde Beren Saat ve Kenan Doğulunun bir ayrı bir barış halleri içerisinde konuşulduğu bu dönemde sabah saatlerinde bomba etkisi yaratacak bir haber basına sızdırıldı. Bu haberde Beren Saatin Kenan Doğulu ile kendisini birebir tanıştırdığı başka bir ünlü oyuncuyla Beren’i aldattığı iddia edildi. Bu haber kısa sürede birçok farklı haber sitesinde yayınlanmış olup henüz iki taraftanda bir açıklama gelmemekle beraber belirsizliğini korumaya devam ediyor.

HIV Virüsü Bulaştığı Söylenmişti

Daha dün başka bir haberimizde Beren Saatin Kenan Doğuludan geçmişe dönük taramalar sayesinde HIV virüsü bulaştığı iddia edilmiş ve bu durumun ilerleyen günlerde daha da çok konuşulacağı gündemden düşmeyeceği şimdiden belli olmuştu.

Ayrıca haberi detaylarıyla öğrenmek isterseniz;

Beren Saat Kenan Doğulu’dan HIV Virüsü Kaptığı İddia Edildi!

Kenan Doğulu Beren Saati Bakın Kimle Aldatmış?

Kenan Doğulu, Beren Saate çok benzeyen 26 yaşındaki oyuncu Aslı İşler ile aldattı. Saat’in ihaneti sosyal medyadaki takipçilerinden öğrendiği iddia edildi. Aslı İşler’in geçmişte Beren Saat’în’derol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynaması akıllara ‘İkiliyi Beren Saat mi tanıştırdı?’ sorularını akıllara getirdi. Kenan Doğulu hayranı olduğu belli eden Aslı İşler, 2016 senesinde Doğulu’nun fotoğrafını paylaşmış. Öte yandan Doğulu’nun genç oyuncunun fotoğrafını beğenmesi de ilişki iddialarını güçlendirdi.

aslı işler kenan doğulu

 

 Aslı İşler Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler