Ana SayfaÜnlülerBeren Saat Kenan Doğulu'dan HIV Virüsü Kaptığı İddia Edildi!

İlgili Postlar

Beren Saat Kenan Doğulu’dan HIV Virüsü Kaptığı İddia Edildi!

Bugün sabah saatlerinde magazin dünyasında bomba etkisi yaratan bir iddia ortaya atıldı. iddialara göre Beren Saat hiv virüsü hastalığına yakalandığı iddia edildi.

 Beren Saat kimdir?

Beren Saat hiv virüsüne mi yakalandı?

beren saat kenan doğulu

2014 yılında çok romantik bir düğünle evlenen ve bütün gözleri üzerlerine çeken çift yakın zamanda evliliklerinde sarsıntılar yaşanmaya başladı. Bu durum hakkında iki taraftan da hiç bir zaman açıklama gelmemiş ne yalanlama ne de doğruluğunu kanıtlayan bir bilgi verilmemişti.Beren Saatin eski sevgilisi olan Efe ile ilgili paylaşımları da takipçileri tarafından eleştirilmiş ‘sen evli bir kadınsın ve bu paylaşımlar hoş olmuyor’ diye eleştirilmişti. Şimdi ise Beren Saat hiv virüsüne yakalandığı iddia ediliyor.

İddialara Göre…

Bir televizyon kanalının magazin programında sunucunun iddialarına göre Beren Saatin Kenan Doğulu’nun geçmişe dönük taramalarında eşinden HIV virüsü kaptığı belirlenmiş, geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan Beren Saat’in tetkikleri sonunda HIV virüsü taşıdığı tespit edildiği yüksek iddiaların odağında. Diğer bir çarpıcı iddiaya göre ise, geçmişe dönük taramalarda virüsü eşi Kenan Doğulu’dan kaptığı saptandı.

Evliliği İle İlgili Konuşmadı

Hatta geçen günlerde objektiflere yakalanan Beren Saat çiçek seçerken muhabirlerin evlilikle alakalı olan sorulara hiç bir şekilde cevap vermedi.

HIV Virüsü Nedir?

Türkçesi Edinsel Bağışıklık Yetmezliği Sendromu olan AİDS, HIV adındaki virüsün neden olduğu, kan yolu, cinsel ilişki, anneden bebeğe doğum sırasında veya emzirme yoluyla bulaşabilen bir hastalıktır. HIV virüsü, vücuda bulaştığında hastalığa karşı direnç göstermemizi sağlayan bağışıklık sistemimizi yok eder. Böylece başka hastalıklara yakalanması çok kolaylaşır ve en basit bir soğuk algınlığına bile vücudumuz direnç gösteremez. Vücudunuzda, HIV virüsü olması, AIDS olduğunuz anlamına gelmez. Hem kadında hem erkekte görülen AIDS, her yaşta ortaya çıkabildiği gibi bu aşamada kişiye AIDS bulaşıp bulaşmadığı sadece yapılan kan testi ile anlaşılabilir. AIDS bulaşıp bulaşmadığı sadece yapılan kan testi ile anlaşılabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler