Ana SayfaDedikoduDemet Akbağ, Siyah Bikinisiyle Görüntülendi

İlgili Postlar

Demet Akbağ, Siyah Bikinisiyle Görüntülendi

Eşi Zafer Çika’nın ölümüyle zor günler geçiren Demet Akbağ, iş temposuna ara vererek tatile çıktı. Usta oyuncu, tanınmak istemediği için şapka ve gözlükle kendisini kamufle etti. Demet Akbağ bikinisi ile görüntülendi.

Demet Akbağ Kimdir ?

Usta oyuncu Demet Akbağ geçtiğimiz Mart ayında eşi Zafer Çika’yı trafik kazasında kaybetmişti. Zor günleri atlattı. Oyuncu yaşadığı acıdan dolayı uzun süredir ekranlarda olmayan Akbağ, önceki gün Çeşme’de görüntülendi. Oyuncu tatilinde Demet Akbağ bikinisi ile görüntülendi.

Güneşin Tadını Çıkardı

Tatil yapan Akbağ, güneşlenirken objektiflere takıldı. Akbağ, tanınmamak içinde şapka ve gözlük kullandı. Uzun süre güneşin tadını çıkaran oyuncu, sadece yemek yemek için yerinden kalktı.

Demet Akbağ, Siyah Bikinisiyle Görüntülendi

Tarih Bu Katliamı Affetmez

Bir süredir gündemde olan Kaz Dağları’nın civarına yapılan istenen altın madenine başta ünlü isimler olmak üzere pek kişi tepki gösterdi. Oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Sosyalleşmekten mümkün mertebe kaçındığım bir süreç yaşıyorum doğal olarak sosyal medyadan da uzağım epeydir. Ancak Kaz Dağları kıyımına sessiz kalmak imkansız, yazık çok yazık. Tarih bu katliamı affetmez Kaz Dağları Hepimizin” dedi.

Demet Akbağ Instagram: instagram.com/demetakbag/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler