Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç Ve Chloe Laughnan Boşanıyor!

İlgili Postlar

Serdar Ortaç Ve Chloe Laughnan Boşanıyor!

Uzun zamandır ayrılık haberleriyle gündemden düşmeyen Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan cephesinde yeni bir olay yaşandı.

Serdar Ortaç Ve Chloe Laughnan Boşanıyor!

serdar ortaç

 

2014 yılında evlenen Serdar Ortaç Chloe Laughnan ‘dan gelen habere göre boşanacakları duyuruldu.Bir televizyon kanalında olan fazla sayıda izlenen magazin programında konuşulan bu durum 5 yıl süren bu evliliğin yarın anlaşmalı bir şekilde boşanacağını bildirdi. Programda Serdar Ortaç telefonla bağlantısında ayrılık iddiasına karşılık vermemişti ama daha öne boşanmak için avukatına talimat verdiğini dile getirdi.

Muhteşem Bir Düğünle Evlenmişlerdi…

serdar ortaç düğün

Kendinden 21 yaş küçük İrlandalı model Chloe Loughnan ile Kuruçeşme’de lüks bir düğün töreniyle evlenen çift ilk danslarında ve düğünde ki misafirler tarafından çekilen ve paylaşılan görüntüler sayesinde aradaki 13 cm lik boy farkı yüzünden gündemde uzun süre espri konusu olmuştu.

Düğünde sosyete camiasından ve ünlü kesimlerden çok fazla insan olup tüm tören boyunca herkesin doyasıya eğlenmesi o geceye damga vuran karelerden birkaçıydı. Ama 5 senelik bu aşkın yarın anlaşmalı bir şekilde biteceği kimi hayranları tarafından üzüntüyle karşılanırken kimi hayranları tarafından da sevinçle ve mutlulukla paylaşıldı.

Boşanma Sebebi Hastalık Mı ?

Hata bazı takipçileri Serdar Ortaç’ın kronik bir rahatsızlık olan ve sinir sistemiyle alakalı olan MS hastalığında dolayı kaynaklandığını uzun bir süre tedavi gören ve bu sürede Chloe’nin bu durumdan sıkıldığını ve bu süreçte Serdar Ortaç’a olan aşkını yitirdiğini bu aşkın o zaman tehlikeye girdiğini söyleyen bir çok takipçi  var aslında ama tabiki bunların tamamen bir iddia olduğu ve bu aşkın gerçekten hangi sebeple bittiği resmi boşanma gerçekleştikten sonra duyulacağı konuşuluyor.

serdar ortaç kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler