Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerAilecek Şaşkınız Filmiyle Efsane İkili Yeniden İş Başında

İlgili Postlar

Ailecek Şaşkınız Filmiyle Efsane İkili Yeniden İş Başında

Türkiye’nin en popüler ikililerinden birisi olan Ahmet Kural ve Murat Cemcir yeni filmi ile sinemaya gelmeye hazırlanıyor.

Düğün Dernek ve Çalgı Çengi gibi çok önemli filmler ile Türk sinemasına katkı sağlayan Murat Cemcir ve Ahmet Kural, yeni filmi ile de yine oldukça konuşulacak. Yeni film hakkında yeni bilgiler paylaşılırken, Ailecek Şaşkınız adı verilen yeni komedi filmi ile iki oyuncunun yeniden sevenleri karşısına çıkacağı öğrenildi.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir İş Başında

Özellikle gazete yazarı Ali Eyüboğlu tarafından geçtiğimiz günlerde köşe yazısında paylaşılan detaylarda yeni filmin çok iddialı olduğu ifade edildi. İşler Güçler ve Kardeş Payı gibi benzer formatlardaki dizilerin ardından sinema sektöründe de yer alan ikili, Çalgı Çengi ve Düğün Dernek ile Türkiye’de kısa süre içerisinde popüler bir hale gelmişti. Ahmet Kural ve Murat Cemcir arasında yakalanan bu uyum, aynı zamanda uzun zamandan beri çift olarak komedi dünyasındaki ihtiyacı karşılamış oldu ve bu bakımdan 2 isim şu an için komedi denildiğinde akla ilk gelen isimler arasında yer alıyor.

Ailecek Şaşkınız Çekimleri 17 Temmuz’da Başlayacak

Çekilecek olan yeni filmde de yine birlikte yer alacak olan Ahmet Kural ve Murat Cemcir, beklentileri karşılayabilecek gibi görünüyor. Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda Ailecek Şaşkınız filminin 17 ve 18 Temmuz’da çekimlerine başlanacağı ve ardından sinema için geri sayıma geçileceği ifade edildi. Filmin senaryosu Selçuk Aydemir tarafından yazıldığı gibi filmin yönetmen koltuğunda yine Selçuk Aydemir oturacak.

Çekimlerin Bursa’da çekilecek yapılacak olması, özellikle yeni sinema filmine daha fazla ilgi gösterilmesini sağladı. 2 oyuncu dışında filmde yer alacak diğer oyuncular ile ilgili henüz netlik kazanan bir durum yok. Fakat önümüzdeki günlerde yapılacak paylaşımlar ile birlikte bu konudaki soru işaretlerinin de giderilmesi bekleniyor. Özellikle iki isme eşlik edecek olan oyuncular da yine filmin sinemada yüksek izlenme oranlarına ulaşabilmesi adına önemli. Film için geri sayıma geçilmiş olsa da henüz vizyon tarihi netleşmiş değil. Çekimlerin sona ermesinin ardından vizyon ile ilgili detayların netleşmesi ve filmin iddialı bir şekilde beyazperdeye geçiş yapması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler