Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerÜnlü Metafizik Uzmanı'nın‘Kızım ve Ben’ Filminin Çekimleri Başladı

İlgili Postlar

Ünlü Metafizik Uzmanı’nın‘Kızım ve Ben’ Filminin Çekimleri Başladı

Ünlü Metafizik uzmanı Salih Memişoğlu, ‘Kızım ve Ben’ ile bu kez bambaşka bir filme imza attı.İlginç oyuncu kadrosuyla,’Kızım ve Ben’ filminin çekimleri başladı.

Türk işi korku filmlerinin enleri arasında olan “Azazil” film serilerinin yapımcısı olan; ünlü Metafizik ve Bioenerji Uzmanı Salih Memişoğlu’nun; bu sefer polisiye ve dram içerikli ‘Kızım ve Ben’ filmi beyaz perdeye sunulacak.

Metafizik konuları aydınlatan ve şifalandıran Memişoğlu, TV ekranlarının medyatik yüzlerinden birisi olarak tanınmıştı. Gerek hastalarıyla; tedavi seanslarında yaşanan olayları sosyal medyada paylaşmasıyla, gerekse de günlük hayatta karşılaşılan paranormal olaylar hakkındaki açıklamalarıyla hayli ilgi görmüştü. Uzmanın, tedavi ettiği hastalarının şikayetlerinden ve hayat hikayelerinden esinlenerek kaleme alınan 2014 yapımı “Azazil:Düğüm” ve 2015 yapımı “Azazil 2:Büyü” filmleri izleyicileri hayli korkutmuştu. Memişoğlu, yine gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış olan ‘Kızım ve Ben’ filmini bu defa korkusuzca sunacak.

Etkileyici ve duygusal bir konusu olan ‘Kızım ve Ben’ filminin, Burak Film Yapımcılık tarafından çekimlerine İstanbul’da başlandı.  Filmin diğer yapımcıları arasında; Burak Memişoğlu ve ünlü yazar, TV sunucusu ve yapımcısı olan Ferudun Özdemir de yer alıyor. Filmin senaryo ve yönetmenliğini ise Murat Gürvardar üstlendi.

Filmin Başrolünde Kimler Var? Konusu Nasıl?

‘Kızım ve Ben’ filminin başrollerini; Cemal Hünal, İrem Helvacıoğlu ve küçük oyuncu Zülal Memişoğlu paylaşıyor. Özellikle Cemal Hünal, önceki rollerinden çok farklı olarak karşımıza çıkıyor.

Cemal Hünal; yeni filmiyle, zorlu görevleri üstlenen bir özel harekat polisini canlandıracak. Hünal; eşi tarafından terk edilen, ayrıca küçük kızına annelik de yapan özverili bir baba olacak. Karizmatik oyuncunun, bu filmindeki şefkatli baba ve kahraman bir polis olan Doruk karakteri; ‘Issız Adamı’ unutturacak gibi görünüyor.

İrem Helvacıoğlu, bu filmde doğum yaptıktan sonra bunalıma girip çocuğunu ve eşini terk eden; Serap adındaki bir anneyi canlandırıyor. Kızı ve eşi yeni bir düzen kurmuşken; yıllar sonra yeniden evine dönen Serap, eşine ve kızına sıkıntılı ve zorlu bir süreç yaşatacak. Güzel oyuncu; “Güneşin Kızları ve No:309” adlı dizi filmlerindeki kötü kalpli kız rollerini de pek aratmayacak gibi görünüyor.

Zülal Memişoğlu adlı minik oyuncu ise Serap ve Doruk çiftinin Zeynep adlı küçük kızlarını canlandırıyor.

‘Kızım ve Ben’ Filmindeki Diğer İlginç İsimler

‘Kızım ve Ben’ filminin oyuncu kadrosunda başka ilginç isimler de yer alıyor. Survivor’dan tanıdığımız Gizem Hatipoğlu, Poyraz Karayel dizisinin namı diğer Taş Kafası Cem Cücenoğlu ayrıca Ayça Kuru, Merve Sarıtaş, Emre Özcan, Enis Aybar, Barış Nalbant, Tuncay Çağıl, Teoman Ayık, İskender Bağcılar ve Dursun Ali Şahin gibi oyuncular da bulunuyor. Konuk oyuncu olarak filmde, Cengiz Kurtoğlu ve Ömür Arpacı’nın da rol alması filmde acaba nasıl bir sinerji oluşturacak? Merak ediliyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler