Ana SayfaÜnlülerEbru Polat "Bir Kadına Aşık Olabilirim"

İlgili Postlar

Ebru Polat “Bir Kadına Aşık Olabilirim”

Ebru Polat, özel bir yayın organı için yaptığı açıklamalarıyla kısa sürede Türkiye’nin gündeminde yer aldı. Ünlü şarkıcı, bugüne kadar cinsel tercihleri ile ilgili açıklama yapmazken, özellikle cesur ve cömert açıklamalarıyla şarkıcı tüm manşetlerde yer almayı başardı.

“Kendimi Güzel Bulmuyorum”

Güzelliği ile özellikle sosyal medyada yoğun bir şekilde takip edilen sanatçı, bu konuda oldukça iddiasız. Kendini seksi ve güzel bulmadığını söyleyerek şaşkınlık yaratan Ebru Polat, kadınların ve erkeklerin kendisine ilgi gösterdiğini ifade etti. Cinsel tercihlerine yönelik “Cinsiyeti olmayan biriyim” diyerek farklı ilişkilere açık olduğunu vurgulayan Ebru Polat, böylece lezbiyen ilişkiye de sıcak baktığını ifade etti.

“Genç Kızlara Örnek Oluyorum”

Eğitim noktasında çok iyi durumda olduğunu söyleyen Polat, kızlara iyi bir örnek olduğunu söyledi. Sanatçı, “Sayemde birçok kız okula döndü. Erkeklere güvenmem.” dedi.

“Lezbiyen Kitlem Var”

Hayatında kendisini takip eden farklı kitlelerin olduğunu söyleyen sanatçı, kadınların kendisine ilgi duyduğunu açık yüreklilikle söyledi. “Lezbiyen bir kitlem var, biseksüeller de var. Bana çıplak fotoğraflarını yolluyor kadınlar.” diyen Polat, büyük konuşmak istemediğini ve bir kadına aşık olabileceğini ifade etti. Bu açıklamaları ile Türkiye’de çok fazla konuşulamayan ve gizlice yaşanan kadın kadına ilişki için de farklı düşündüğünü söyleyen Ebru Polat, aynı zamanda kendisini takip eden lezbiyenlere de bir mesaj göndermiş oldu. Çıplak fotoğraf gönderen kadınların bazılarını çok çekici ve güzel bulduğunu söyleyen sanatçı, bu fotoğraflardan etkilendiğini de ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler