Ana SayfaÜnlülerSeda Güven "Yeniden Evlenmek İstiyorum"

İlgili Postlar

Seda Güven “Yeniden Evlenmek İstiyorum”

Ateşböceği dizisi ile yeniden ekranlara gelen Seda Güven yeni dizi projesine dair soruları yanıtladı. Verdiği röportaj ile iş ve özel yaşamı ile ilgili bilinmeyenleri anlatan oyuncu, özellikle evliliğe sıcak baktığını söyleyerek dikkat çekti.

Ateşböceğini’nin Yeni Yıldızı: Seda Güven

Yeni dizisi için oldukça heyecan duyduğunu söyleyen oyuncu, romantik komedide yer almaktan dolayı mutlu. İlk defa böyle bir projede yer alma fırsatı elde eden Güven, teklifi görünce hemen kabul etmiş. İlk kez bir dizide komedi yapma şansı elde ettiğini söyleyen Seda Güven, bu teklifin kendisi için yeni bir projede yer almak adına uygun olduğunu söyledi.

Oyuncu dizide işini her şeyden daha ön plana alan İlayda karakterini canlandırıyor. İlayda’nın Barış’la evlenmek istediğini söyleyen oyuncu, karakterinin bazen tehlikeli biri olabileceğini de ekledi.

“Yeniden Evlenebilirim”

Evlilik noktasında sorulan soruya da yanıt veren oyuncu, oldukça samimiydi. Mutlu ve büyük bir ailede büyüyen oyuncu, benzer bir aile kurma noktasında umutlu ve istekli. Çocuklarına kendisi gibi bir çocukluk sunabileceğini söyleyen oyuncu, bu açıklaması ile birlikte evlilik için de ilk sinyalleri vermiş oldu.

Oyunculuk Dışında Neler Yaptı?

Uzun zamandan beri ekranlarda görülmeyen Seda Güven, oyunculuk dışındaki zamanlarında tasarım yapıyor. Oyuncu özellikle el sanatlarında yetenekli ve resim yapmayı seviyor. Boş zamanlarında bu hobilerine ağırlık veren Seda Güven ayrıca 3 farklı filmde de rol aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler