Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerEmre Altuğ seyirciyle buluşmak için gün sayıyor.

İlgili Postlar

Emre Altuğ seyirciyle buluşmak için gün sayıyor.

Yerli yapım gerilim filmi Durak’ta rol alan başarılı oyuncu ve müzisyen Emre Altuğ filmin vizyona girmesi ve seyirciyle buluşması için gün sayıyor.

Pop müziğin başarılı isimlerinden Emre Altuğ tiyatro, dizi ve filmlerde de oyunculuk yapıyor. Yönetmenliğini Serdar Gözelekli ve Muammer Koçak’ın üstlendiği “Durak” adlı gerilim filminde Emre Altuğ başrolünde yer aldı. Film hakkında düşüncelerine soran gazetecilere Emre Altuğ heyecanlı olduğunu belirterek şunları söyledi: “Çekimleri çok keyifli geçen bir film oldu. İzleyici karşısına çıkmak için gün sayıyoruz. Heyecanla seyirci yorumlarını bekliyorum.”

Emre Altuğ gibi müzikle uğraşan Bedük’ü de filmde görenler şaşırtacak. Hem gerilim hem de dramı andıran film hakkında Emre Altuğ: “Sürprizlerle dolu olacak.” Dedi.

Filmin konusu

Başrolünde Emre Altuğ, Bedük, Deniz Şen Hamzaoğlu, Mine Kılıç, Tunç Okan’ın yer aldığı yerli yapım gerilim filmi Durak’ın konusu ise şöyle: Gazeteci Tahir, öğretmen Feride ve Nizam’ı bir araya getiren şey, gizli bir tarikattan aldıkları özel bir davetiyedir. Davetiyelerdeki zarflarda yazılı adresin dışında, davetlilerin herkesten gizlediği sırlara dair bir de fotoğraf vardır. Tahir, Feride ve Nizam, zarftaki adrese gittiklerinde kimsenin bilmediği sırlarının bu tarikat tarafından bilindiğini öğrenirler. Daveti kabul eden Tahir, Feride ve Nizam kendilerini ıssız çölün ortasında bir otobüs durağında bulurlar.
Senaryosu Bekir Yusuf Açıksöz ve Serdar Gözelekli’ye ait filmin yapım yılı 2016’dır. Durak filmi 14 Temmuz 2017’de seyirciyle bulaşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler