Ana SayfaDizilerÇarşamba Dizileri 2020

İlgili Postlar

Çarşamba Dizileri 2020

2019’un başlamasıyla birlikte biten diziler, devam eden diziler ve yeni başlayan diziler çok ama çok merak ediliyor. Çarşamba dizileri 2019 için en çok merak edilip aranan konulardan biri durumunda. Çarşamba dizileri reytingleri de en az  diziler kadar merak ediliyor. Çarşamba günü dizileri tercih etmeyen diğer kanallarda salı hangi programlar var?

Perşembe Dizileri

Çarşamba günleri hangi diziler var?

Yılın ilk ayında yaşanan reklam krizi sonrasında ekranlara geri dönen dizilerin performansları ve sıralamaları merak ediliyor. Çarşamba dizileri birbirinden iddialı dizileri barındırıyor. ATV’de ekranlara gelen Türk tarihi için önemli olan Osmanlı Devleti’nin kuruluş dönemini anlatan Diriliş Ertuğrul’un devamı olan Kuruluş: Osman, bir başka iddialı dizi ikinci sezonunu geçiren Afili Aşk Kanal D ekranlarında yerini alırken TV8’deDoğduğun Ev Kaderindir televizyon ekranlarındaki bir diğer dizi olarak yer alıyor. TRT1 ekranlarında Benim Adım Melek yer alırken Show TV’de ise yeni sezonda başlayan Zemheri yer alıyor. Fox TV ekranlarında ise yepyeni bir yapım olan Öğretmen yer alıyor.

2019’da Biten Diziler

Star TV ise çarşamba günlerini dizilerden yoksun film kuşağı olarak değerlendiriyor.

Televizyon Ekranlarındaki Çarşamba Dizileri

Çarşamba günü ekranlarda şu an 6 dizi yer alıyor. TRT1’de Kuruluş Osman, ATV’de Sen Anlat Karadeniz, TV8’de Doğduğun Ev Kaderindir, Show TV’de Şeref Sözü ve Kanal D’de Sadakatsiz yer alıyor ve reyting sonuçları sıralamasında daha üst sırada yer almak için yarışıyorlar.

Diğer Kanallarda Çarşamba Hangi Programlar Var?

6 kanalda yayınlanan çarşamba dizileri haricinde 1 kanalda da dizilerden farklı programlar yer alıyor. Güçlü yapımlara sahip önde gelen kanallardan Star TV güçlü dizilerin yeraldığı çarşamba akşamları dizi yayınlamak yerine film kuşağı olarak belirlemiş durumda.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler