Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı oyuncu kadrosu ve karakterleri

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı oyuncu kadrosu ve karakterleri

Sen Çal Kapımı 8 temmuz 2020 çarşamba akşamı Fox TV ekranlarında izleyicisi karşısına çıktı ve ilk bölümüyle birlikte ilgi odağı oldu. Başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bursin’in paylaşacağı Sen Çal Kapımı oyuncuları dizinin popüler olması ile oldukça merak edilmeye başladı, biz de sizler için Sen Çal Kapımı karakterleri derlemesi yaptık.

Sen Çal Kapımı konusu

Maddi sıkıntılar içinde okuyan ve okumaktan başka çaresi olmaya Eda Yıldız büyük bir şirketten yurt dışı eğitim bursu kazanmıştır; Eda yurt dışına gider okuluna büyük bir heyecanla başlar ama şirket bursu keser. Sonradan Eda öğrenir ki bursunu holdingin veliahtı Serkan Bolat kestirmiştir. Eda Serkan’ın karşısına çıkar ve hesap sorar. Serkan’ın ise Eda’ya ilginç bir teklifi vardır. Serkan Eda’dan kendisi ile iki ay nişanlı taklidi yapması karşılığında bursunu tekrar başlatacağını söyler. Eda başta Serkan’dan nefret eder ve bu adamın teklifini kesin olarak reddeder. Zor durumda kalınca Serkan’ın teklifini kabul etmek zorunda kalan Eda nişanlı taklidi yaparken Serkan’a aşık olur. İkili zor bir aşka kapı aralar işte aşk bu yüzden muhteşemdir.

Sen Çal Kapımı Yönetmeni, Senaristi ve Yapımcısı

MF Yapım’ın yapımın yapımcılığını üstlendiği Sen Çal Kapımı senaristi Ayşe Üner Kutlu son olarak Erkenci Kuş dizisinde senarist olarak yer almıştı. Dizinin yönetmen koltuğunda deneyimli yönetmen Ender Mıhlar oturuyor.

Sen Çal Kapımı Dizisi Oyuncu Kadrosu / Sen Çal Kapımı oyuncuları

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler