Ana SayfaKimdirİsmail Ege Şaşmaz Kimdir?

İlgili Postlar

İsmail Ege Şaşmaz Kimdir?

Genç ve yakışıklı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz kimdir? İsmail Ege Şaşmaz kaç yaşında? İsmail Ege Şaşmaz aslen nereli? İsmail Ege Şaşmaz hangi burç? İsmail Ege Şaşmaz biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde.

Bugün Doğan Ünlüler

İsmail Ege Şaşmaz kaç yaşında? İsmail Ege Şaşmaz aslen nereli? İsmail Ege Şaşmaz hangi burç?

25 Kasım1993 senesinde Manisa’da doğdu. Manisa Belediyesi’ne ait konservatuarda eğitim gören oyuncu 2013 senesinde ekranlara gelen Güneşi Beklerken dizisiyle ilk ekran deneyimini tatmıştır. Şu an 27 yaşında olan İsmail Ege Şaşmaz aslen Manisalıdır ve yay burcudur.

İsmail Ege Şaşmaz Kimdir? Hangi Projelerde Yer Aldı?

TRT ekranlarında izlediğimiz Lise Devriyesi isimli dizide önemli oyuncularla beraber deneyim kazanma şansı edinmiştir. TRT şu aralar ciddi bir yapımla ekranlara hazırlanıyor. Mehmetçik Kut’ül Amare dizisinde İsmail Ege Şaşmaz da yer alacak. İsmail Ege Şaşmaz bu dizide Mehmet adında bir karakteri canlandıracak. Mehmet karakteri azimli ve milliyetçi duyguları kabarmış bir gençtir. Osmanlı ile Yunanlılar arasındaki savaşta küçük yaşlarda iken annesini ve babasını kaybetmiştir. Mehmet karakteri dizinin en sevilen karakterlerinden biri olacak gibi görünüyor.  2020 yılında koronavirüs sonrası ekranlarda yayınlanmaya başlayan ilk dizilerden olan Sen Çal Kapımı dizisinde Kaan Karadağ karakterini canlandırmaktadır.

İsmail Ege Şaşmaz dizileri ve filmleri

  • 2020 – Sen Çal Kapımı
  • 2018 – Mehmetçik Kut’ül Amare
  • 2017 – Lise Devriyesi
  • 2016 – Aşk Yalanı Sever
  • 2015 – Serçe Sarayı
  • 2015 – Günebakan
  • 2013 – güneşi Beklerken
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler