Ana SayfaKimdirMelisa Döngel Kimdir?

İlgili Postlar

Melisa Döngel Kimdir?

Şimdilerde Bizim Hikaye adlı dizide Deniz karakterine hayat veren Melisa Döngel Kimdir? Melisa Döngel Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Melisa Döngel Nerelidir? Melisa Döngel Kaç Yaşında? Melisa Döngel Hangi Burç?

Melisa Döngel, 25 Ekim 1999 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Şu an 19 yaşında olan genç oyuncu akrep burcudur.

Melisa Döngel Kimdir?

Melisa Döngel, Osman Yağmur Dereli Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimi gördü. Kanal 7 ‘de bir zamanlar yayınlanan Elif dizisinde Süreyya karakteri ile ün kazanmıştır. 1.76 cm boyu ve 55 kilo ağırlığındadır.

Melisa Döngel, FOX TV kanalında yayınlanan ve ikinci sezonu ile devam eden Bizim Hikaye dizisinde ”Deniz” karakterine hayat vermektedir. Dizinin oyuncu kadrosunda Hazal KayaBurak DenizReha ÖzcanYağızcan KonyalıNejat UygurZeynep SelimoğluAlp Akar ve Ömer Sevgi ile birlikte yer almaktadır.

Arka Sokaklar dizisinde de daha önce rol almış olan Döngel, Hangimiz Sevmedik dizisinde de rol almıştır. Oyunculuğun yanı sıra mankenlik ve moda ile yakından takip etmektedir. Kendisinin neşeli ve çoğu duruma olumlu yaklaşan birisi olduğunu ifade etmektedir. Genellikle ailesiyle zaman geçirdiğini ve doğa ile baş başa kalmayı sevdiğini söylemiştir. Dünyaca ünlü sinema oyuncusu Johnny Deep ile beraber başrolde yer almak istemektedir.

Üniversite eğitimi almamıştır, fakat psikoloji bölümü okumak istemektedir. Lise’de ise İç Mimarlık bölümününden mezun olmuştur.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler