Ana SayfaKimdirDilan Telkök Kimdir?

İlgili Postlar

Dilan Telkök Kimdir?

Son yıllarda ekranlarda gördüğümüz, güzelliği ve oyunculuk performansıyla dikkat çeken Dilan Telkök Kimdir? Dilan Telkök Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…

Dilan Telkök Nerelidir? Dilan Telkök Kaç Yaşında? Dilan Telkök Hangi burç?

Dilan Telkök, 16 Eylül 1995 tarihinde Sakarya’da dünyaya gelmiştir. 23 yaşında olan Dilan Telkök, Başak burcudur.


Bugün Doğan Ünlüler

Dilan Telkök Kimdir?

Dilan Telkök, 2001 senesinde ailesi ile beraber Hollanda’ya gitmiş, burada bir süre yaşadıktan sonra ilk ve orta öğrenimini almak üzere Belçika’ya gitmiştir. Dilan Telkök’ün aynı zamanda Belçika vatandaşlığı da bulunmaktadır.

Belçika’dan Türkiye’ye geldikten sonra eğitimine burada devam eden Dilan Telkök, Sakarya Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü tamamlamıştır. Almanca, İngilizce ve Flamenkçe dillerini bilmektedir.

Dilan Telkök Oyunculuk Kariyeri

Dilan Telkök üniversite eğitimine devam ederken aynı zamanda da oyunculuk eğitimi almıştır. Dilan Telkök’ün oyunculuk serüveni ise ilk olarak “Muhteşem Yüzyıl Kösem” dizisinde yer alması ile başlamıştır. İlk ekran deneyim olan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi ile oyunculuğa ilk adımını atan Dilan Telkök bu dizide Elif karakterine hayat vermiştir.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi ile oyunculuk serüvenine ilk adımını atan Dilan Telkök, bu diziden sonra Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ses getiren yapımlardan biri olmayı başaran Evlat Kokusu adlı dizide yer aldı.

Hande Soral, Sedef Avcı, Barış Kılıç ve Murat Han ünlü gibi oyuncuların da kadrosunda rol aldığı Evlat Kokusu isimli dizide rol alan Dilan Telkök bu dizide Cemre karakterine hayat vermiştir.

2017 yılında Fox TV ekranlarında yayınlanan ve yönetmen koltuğunda Ulaş Cihan Şimşek oturduğu “Nerdesin Birader” dizisinde rol almıştır. Başarılı oyuncu Dilan Telkök’e dizide Aslı karakterine hayat verirken, Gonca Sarıyıldız, Ali karakterine hayat veren Deniz Can Aktaş, Sinem Arıcı karakterine hayat veren Seren Deniz Yalçın ve duygu karakterine hayat veren genç oyuncu Ülkü Hilal Çiftçi eşlik etmiştir.

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler