Ana SayfaKimdirDoğukan Polat Kimdir?

İlgili Postlar

Doğukan Polat Kimdir?

Ekranların sevilen ve reytinglerde önemli bir başarı elde eden Söz dizisinin Aşık’ı Doğukan Polat Kimdir? Doğukan Polat Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Doğukan Polat Nerelidir? Doğukan Polat Kaç Yaşında? Doğukan Polat Hangi Burç?

Doğukan Polat, 5 Haziran 1990 tarihinde İstanbul, Üsküdar’da dünyaya gelmiştir. 28 yaşında olan oyuncu İkizler burcudur.

Doğukan Polat Kimdir?

Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümü ile Anadolu üniversitesi sosyoloji bölümlerinden mezun olmuştur. Kadıköye Akademi 35 Buçuk’da oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Vodafone reklamında da yer aldı.

2013 senesinde “Yağmurdan Kaçarken” isimli dizide Carlos Martin, Ezgi Asaroğlu, Ayça Erturan, Ali Ersan Duru, Furkan Andıç, Ebru Şancı, Serkan Şenalp ile birlikte rol aldı.

2014 yılında “Kadim Dostum” isimli dizide Doğukan Polat, Sadık Kadim karakterine hayat verirken diğer rollerde ise İlker Aksum, Murat Eken, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Damla Aslanalp, Ünal Silver, Tarık Papuççuoğlu, Dilşah Demir,Sinan Bengier, Suna Selen gibi ünlü oyuncular rol aldı.

“Güldür Güldür” isimli televizyon şovunda Ali Sunal, Çağlar Çorumlu, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Burak Topaloğlu, Dilşah Demir, Doğa Rutkay, Alper Kul, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Özgün Aydın, Şirincan Çakıroğlu ile birlikte rol aldı.

Doğukan Polat, 2014 senesinin Aralık ayında Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Gazzeli genç bir kızın hayatının konu alındığı “Ezra’ isimli dizide başrol olarak Rüveyda Öksüz, Yusuf Çim, İsmail Filiz, Zeynep Koltuk, Serkan Şenalp, Asuman Dabak, Nurana Bagieva ile beraber oynadı.

Doğukan Polat, günümüzde ise ekranların sevilen ve reytinglerde önemli bir başarı elde eden Söz dizisinin Aşık karakterine hayat vermektedir. Söz dizisinin oyuncu kadrosunda, Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Burak SevinçGörkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, İlayda Ildır gibi ünlü isimler yer almaktadır.

Doğukan Polat Filmleri ve Dizileri :

2018- Söz (Tv Dizisi) (Aşık)
2014 – Ezra (Tv Dizisi)
2014 – Kadim Dostum (TV Dizisi)
2013 – 2014 – BKM Güldür Güldür (TV Dizisi)
2013 – Hükümet Kadın 2 (Sinema Filmi)
2013 – Yağmurdan Kaçarken (TV Dizisi)
2012 – Çanakkale 1915 (Boyabatlı Mustafa) (Sinema Filmi)
2012 – Hükümet Kadın (Sinema Filmi)
2012 – Canımın İçi (Çekirge) (TV Dizisi)
2011 – Şahin ve Çetesi (Kartal) (TV Dizisi)
2011 – Türk Pasaportu (Lazara Russou) (Sinema Filmi)
2010 – Kaybedenler Kulübü (Konuk oyuncu) (Sinema Filmi)
2009 – Nefes: Vatan Sağolsun (Doğukan) (Sinema Filmi)
2009 – 2010 – Kapalı Çarşı (Müstecap) (TV Dizisi)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler