Ana SayfaKimdirGörkem Sevindik Kimdir?

İlgili Postlar

Görkem Sevindik Kimdir?

17 Ekim 1986 tarihinde Adana’da doğan Görkem Sevindik 31 yaşındadır. Eğitim öğretim hayatını Adana’da tamamlayan Görkem Sevindik’in en büyük hayali ise oyuncu olmaktı. Sinema ve tiyatroculuk için içerisinde aşırı derecede bir sevgi besleyen Görkem çok disiplinli ve çok çalışkan birisiydi ve idealleri vardı. Bu ideallerinin peşinden koşarak İstanbul’a gitti. İstanbul’da oyunculuk hayali için çabalamaya başladı. Ardından Görkem Sevindik msm ye katıldı.

Görkem Sevindik’in eğitimi

Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim aldı. Görkem Sevindik oyunculuk sektöründe kendisini yavaş yavaş geliştirdi. İlerleyen yıllarda Uğur Uludağın tiyatro ekibine katıldı buradada çalışmalarına ve egitimine devam ederek kendisini geliştirmeyi sürdürdü. Bu tiyatro ekibinde küçük rollerde kendini gösterme şansını bulan Görkem Sevindik ilerleyen zamanlarda daha başarılı işlere imza attı.

Görkem Sevindik’in katıldığı yarışmalar

Kendisini kanıtlamak istediği bir dönemde Best Model yarışmasına katıldı. Ancak burada istediği sonuca alamadı. Bu yaşadığı gene de Sevindik’i yıldırmayacaktı. Tekrar tiyatrosunu ve oyunculuk hayallerine sıkı sahip olacaktı.  Bu amaçla Pana Film Akademi’nin açıldıgını duydu ve hemen buraya kayıt oldu.

Görkem Sevindik’in oynadığı diziler

Kayıt olduğu Pana Film Akademi’de Kurtlar Vadisinin yapımcısı olan Raci Şaşmaz ile tanıştı ve Raci Şaşmaz onu Çakır’ın oğlu pusata ve çakıra çok benzediği için bu rolde oynaması için bir teklif sundu. Ardından Görkem Sevindik Kurtlar Vadisi dizisinde boy göstermeye başladı. Bu rol sayesinde kendisini kanıtlama fırsatı eline geçen görkem bu fırsatları iyi değerlendirdi. Bu dizide oynadığı yıllarda verdiği bir röportajda bu dizide oynadığı için çok mutlu olduğunu, lise zamanında dizi yayınlandığı sırada Çakır’ın helvasını bile yediğini söyleyerek bu derece sevdiği dizide oynamanın kendisi için büyük bir şans olduğunu belirtmişti. Ardından 2011 yılında Kalbim Seni Seçti adlı dizide rol aldı. Görkem Sevindik günümüzde ise adından sıkça bahsettiren Söz dizisinde oynuyor. Söz Dizisi Oyuncuları arasında Mücahit Serdengeçti  karekteriyle Söz disinde seyirci karşısına çıkan Görkem Sevindik’in dizide ki Görevi Ağır Silah Uzmanıdır. Rütbesi Üstçavuş’tur. Keşanlı lakaplı Mücahit’in deli dolu ve atılgandır. Bütün operasyonlarda en önden gitmekten korkmaz. Bunun sebebi de şehit olma arzusudur. Çünkü bütün sülalesi şehit olmuştur.

Görkem Sevindik’in oynadığı klipler

Pana Akademi Tanıtım

Pana Akademi Özel Klip

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler