Ana SayfaKimdirİlayda Ildır Kimdir?

İlgili Postlar

İlayda Ildır Kimdir?

Söz dizisiyle oyunculuk kariyerinde önemli adım atarak ekranların aranan yüzü olan İlayda Ildır Kimdir? Genç ve güzel oyunculardan biri olan İlayda Ildır yaşının genç olmasına rağmen oyunculuk anlamında hep pozitif yorumlar almıştır. Güzel oyuncu hakkında bilinmeyenler İlayda Ildır Kimdir haberimizde.


Bugün Doğan Ünlüler

İlayda Ildır aslen nerelidir? İlayda Ildır şuan kaç yaşında? İlayda Ildır hangi burç?

Genç oyuncu İlayda Ildır aslen İstanbullu doğumlu olup şuan 22 yaşında ve kova burcudur.

Söz Dizisi Oyuncu Kadrosu

İlayda Ildır Kimdir?

İlayda Ildır, 10 Şubat 1996 yılında dünyaya gelmiştir. Boyu 1.67’dir. Eğitimine Yeditepe Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde devam eden İlayda Ildır kariyerini oyunculuk üzerine tamamlamak istemektedir. Çok sayıda eğitim almış olan güzel oyuncu sadece oyunculuk değil, diksiyon dersleri alarak da kendini geliştirmiştir.

Güzel oyuncunun ekranlarla tanışması ilk olarak D-Smart reklamıyla olmuştur. Daha sonra ise Coca Cola, Avon, Tadını Çıkar ve Yogo reklamlarında rol almıştır.Oyunculuk anlamında daha da ilerlemek isteyen güzel oyuncu kariyerine hız kesmeden devam etmektedir.İlk dizi deneyimine ise “Aşk Laftan Anlamaz” olmuştur.

Güzel oyuncu şu sıralar ise 2017’nin en çok ses getiren dizilerinden biri olan “Söz” dizisinde Nazlı karakterini canlandırmaktadır. Buradaki rolüyle seyircilerle buluşan İlayda Ildır oyunculuk performansıyla olumlu yorumlar almakla beraber kendisini kanıtlamıştır.

İlayda Ildır Dizileri

  • Aşk Laftan Anlamaz- 2017
  • Söz-2017
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler