Ana SayfaKimdirAhmet Kayakesen Kimdir?

İlgili Postlar

Ahmet Kayakesen Kimdir?

Kertenkele dizinde hayat verdiği Komiser Murat ile akıllarda kalan Ahmet Kayakesen Kimdir? Ahmet Kayakesen Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Ahmet Kayakesen Nerelidir? Ahmet Kayakesen Kaç Yaşında? Ahmet Kayakesen Hangi Burç?

Ahmet Kayakesen, 27 Eylül 1988 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. 30 yaşında olan oyuncu Oğlak burcudur.

Ahmet Kayakesen Kimdir?

Çok küçük yaşlarından buyana okulunda tiyatro oyunları ile ilgili olarak etkinliklere katılan ve zaman içerisinde oyunculuğu ciddi anlamda isteyen Kayakesen, bu anlamda kendisine geleceğin mesleği olarak oyunculuğu seçmiş ve bu yönde ilerlemiştir.

Orta halli bir eğitim yaşamı geçiren ve bu anlamda yükseköğretim yaşamına başlamayan Ahmet Kayakesen, zaman zaman kendisini, setlere görevli olarak yer almayı başardı ve bu anlamda kendisini çok daha farklı yollardan geliştirme yoluna başladı. Zaman içerisinde yapımcıların da ilgisini çeken genç isim, kendisini herkese gösterecek projeler içerisinde yer bulmaya başladı.

Set görevlisi olarak adım attığı kariyeri içerisinde deneyim edinerek kendisini geliştirme yoluna giden Ahmet Kayakesen, ilk kez beyazperde projesi olarak dikkatleri çeken Çılgın Dersane 3 filmikadrosunda Ercü karakteri ile rol alarak kendisinden söz ettirmeye başlamıştır. Oyunculuk performansı ile kısa zaman içerisinde herkesi kendisine hayran bırakmıştır. Filmde aynı zamanda Duygu Çetinkaya, Paşhan Yılmazel, Cüneyt Arkın, Tuba Ünsal ve Alp Kırşan gibi oyuncular rol almıştır.

Setten Dizilere

Bu filmin ardından adını duyurmayı başaran Ahmet Kayakesen, hemen sonrasında Kocamın Ailesi dizisi kadrosuna girerek burada da Fatih karakterine hayat vermiş ve çok daha fazla tanınmıştır. Dizide kendisi ile beraber Gökhan Alkan, Selen Seyven, Yeşim Salkım gibi ünlü isimler rol almış ve döneminin en çok sevilen projelerinden birisi olmuştur.

Diziden sonra artık oyunculuk sektöründe adını duyurmuş olan ve sıra sıra teklifler gelmeye başlayan Ahmet Kayakesen’in sıradaki projesi ise StarTV ekranlarının sevilen dizi projelerinden birisi olan Hanım Köylü dizisi olmuştur. Dizide aynı zamanda Yusuf Çim, Gülsim İlhan Ali, Mehmet Özgür gibi ünlü isimler yer almıştır ve kendisinden sıklık ile söz ettiren bir oyuncu olmayı da başarmıştır. Kısa süre içerisinde sektörün tanınan isimlerinden biri haline gelmiştir.

Hanım Köylü dizi projesinden sonra boşta kalan Ahmet Kayakesen, daha sektöre uzun bir süre ara vermeden yeni bir teklif almıştır. Uzun bir zamandır reyting rekorları kıran dizi Kertenkele kadrosundan Timur Acar’ın ayrılması ile beraber Kertenkele karakterini oynayacak kadroda boşluk meydana gelmiştir.

Kısa Sürede Başrol Oldu

Zaman içerisinde yapımcılar, son zamanların en popüler oyuncularından biri haline gelen Ahmet Kayakesen’e teklif götürmüştür ve dizinin üçüncü sezonundan itibaren Kertenkele karakterine hayat verme şansına erişmiştir. Aynı zamanda Murat Komiser karakterine de hayat vermiştir. Dizide aynı zamanda Asena Tuğal, Turabi Çamkıran, Umut Oğuz ve Seda Tosun gibi oyuncular rol almaktadır.

Kanal D’de yayınlanan 2017 yılının yaz dizilerinden İki Yabancı dizisinde Alp karakterine hayat vermiştir. Dizide baş rollerinde Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin yer alırken, Hazal Şenel (Burcu),  Serhan Arslan (Naci),Pınar Karaman (Esra) , Koray Erkök (Cenk),  Rahmi Dilligil (Cemil) gibi başarılı oyuncular ile beraber rol almıştır.

Rol Aldığı Projeler

  • 2017 – İki Yalancı
  • 2016 – Kertenkele
  • 2016 – Hanım Köylü
  • 2014 – Kocamın Ailesi
  • 2013 – Çılgın Dersane 3 (Sinema Filmi)
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler