Ana SayfaKimdirBaşak Gümülcinelioğlu Kim?

İlgili Postlar

Başak Gümülcinelioğlu Kim?

Erkenci Kuş kadrosuna yeni bölümlerde dahil olacak olan genç oyuncu Başak Gümülcinelioğlu kim? Başak Gümülcinelioğlu aslen nereli? Başak Gümülcinelioğlu’nun yer aldığı projeler neler? Başak Gümülcinelioğlu’nun burcu ne? Başak Gümülcinelioğlu hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şey bu yazımızda.

Başak Gümülcinelioğlu Kaç Yaşında? Başak Gümülcinelioğlu Aslen Nereli? Başak Gümülcinelioğlu’nun Burcu Ne?

22 Ekim 1991 senesinde İstanbul’da doğan Başak Gümülcinelioğlu aslen İstanbul’ludur ve Terazi burcudur.

Başak Gümülcinelioğlu Kim?

28 yaşındaki genç oyuncu Bahçelievler Anadolu Lisesi’nden “Almanca Sprach” diplomasıyla mevzun olduktan sonra,  “AFS (American Field Service)” programından 1 sene burs alarak “Kansas Goodland High School’da” eğitim görerek 2. lise diplomasını almıştır. Bu sıra Amerika’da müzikal tiyatro eğitimine başlayan Gülmülcinelioğlu, eyalet tiyatrosunun yardımlarıyla sahnelenen “Annie” müzikalinde oynamıştır.

Amerika’da oyunculuk eğitimi tamamladıktan sonra Türkiye’ dönen başarılı oyuncu İstanbul Teknik Üniversitesin’e Mimari Tasarım Tezli Yüksek Lisans başvurusu yapmıştır. Eğitimi devam ederken “LAMDA (London Academy of Music and Dramatic Arts)”ya kabul edilmiş ve Londra’ya giderek kamera önü oyunculuğu işe drama eğitimi almıştır.

Eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye’ye dönen oyuncu İstanbul Halk Tiyatrosu’nda çalışmaya başlamıştır. Arından BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi)’ de “Hababam Sınıfı” müzikalinde oynamıştır. Bu sırada kendini İngiliz tiyatro metinleri üzerinde geliştirmiş ve tiyatro metni çevirileri yapmaya başlamıştır.

Başak Gümülcinelioğlu’nun Rol Aldığı Diziler

  • 2018 – 8. Gün
  • 2019 – Erkenci Kuş
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler